<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1

Dæmp støjen med sandwichpaneler fra Accu-Dan

Byg en væg med støjpaneler i stedet for gibsplader – det virker meget bedre. Sandwichpanelerne fra Accu-Dan er især gode til lydisolering af arbejdspladser med høj støj, fra blandt andet mange mennesker eller støj fra maskiner.

2

 

Sandwichpaneler 50 mm Accu Fono systempanel / støjpanel perforeret på den ene side. Pladerne er yderst effektive til støjdæmpning og lydisolering

 

Sandwichpaneler kan bruges til bulderhuse, en støjsluse ved en portåbning, indkapsling af maskiner, skillevægge eller andet, hvor man ønsker at fjerne støjen – store som små opgaver.

 

  • 50 mm Sandwichpaneler i Ral farver – Vi lagerføre i Ral 9002.
  • Tilbehør galvaniseret/rustfri montage profiler.
  • Paneler lagerføres i længde 3 – 4 og 5 m (1 m bred).

 

Se datablad her

 

Har du brug for sandwichpaneler i andre længder, tykkelser eller  til kølevægge, kølerum, fryserum og klimavægge eller rustfri plader AISI 304 samt rustfri montage profiler, samt EI60 vægge, døre eller porte, så er det også muligt.

 

Slip af med støjen og undgå at der opstå fejl og ulykker. Vigtige informationer kan gå tabt i et støjende arbejdsmiljø og i sidste ende blive en dyr affære.

 

 

Accu-Dan har mange års erfaring med sandwichpaneler fra opgaver i jyske byer som Esbjerg, Århus, Horsens og også Odense på Fyn. Desuden kørers der ofte på Sjælland og har gode erfaringer i fx København, Holbæk og Slagelse.

 

Accu-Dan har det rette kendskab til de rigtige produkter der virker, så gør brug af deres ekspertise.

 

3

 

Monteringen af sandwichpaneler

Hvad enten du ønsker, at sandwichpanelerne bliver monteret af Accu-Dan, eller om du selv ønsker at stå for montagen, kan Acuu-Dan tilbyde gode priser og vejledning. Accu-Dan hjæper fra start til slut med udvælgelsen og monteringen af sandwichpanelerne, så jeres arbejdsplads får de sandwichpaneler der passer bedst til jeres akustikønsker. 

 

Kvalitet og engagement

Løsningerne vidner om kvalitet fra start til slut. Accu-Dan følger de enkelte opgaver til dørs. Der dannes det nødvendige overblik, så den bedst mulige løsning findes. Engagementet bunder i oprigtig interesse for kundens virksomhed samt lysten til at levere optimale løsninger og dermed opleve tilfredse kunder.

Kontaktinformation