støj2

Dæmp Støjen

 

Skal vi hjælpe med at dæmpe støjen og gøre noget ved den dårlige akustik?

 

Det er igen oppe i medierne at vores skoler og børnehaver har et dårligt indeklima. Et dårligt indeklima kan også være unødvendig støj. Der findes mange kontorer hvor der er generende støj. En dårlig akustik kan være skyld i koncentrationsbesvær, nedsat læring og arbejdsindsats. Derfor er det vigtigt at tænke støj ind i denne diskussion.

 

1
2
3
 
 

 

Der er mange ting der kan være skyld i dårlig akustik. Det kan være hårde overflader såsom glas og beton. Åbne rum med højt til loftet hvor gulv, vægge og lofter er glatte. Accu-Dan A/S har mange års erfaring med løsninger til lige præcis disse problemer. Der skal individuelle løsninger til. Vi er klar med rådgivning, opmåling og montage. Mange er overrasket over, hvor lidt der egentlig skal til for at forbedre akustikken. Tit kan kunden høre en forskel allerede under montagen.

 

Tøv derfor ikke med at kontakte Accu-Dan A/S for en uforpligtende samtale. Vi har mange års erfaring med akustik og støjdæmpning. Vi ved hvilke materialer og produkter, der er de rigtige. Det er vigtigt for os at kunden får den rigtige løsning og bliver glad for denne. Lad os sammen finde en løsning der virker for din virksomhed.

 

Kontaktinformation