<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sikker opbevaring paa byggepladsen
ALPHA Containers

Annonce

Sikker opbevaring på byggepladsen

Hvor Coronakrisen har medført færre indbrud i private hjem, er landets byggepladser og varebiler er ikke sluppet for ubudne gæster i det forgangne år. Faktisk er antallet af indbrud på byggepladser i 11 ud af 12 af landets politikredse enten befinder sig på samme niveau som samme periode sidste år eller er stigende.

 

Senest har Mestetidende.dk publiceret en artikel om et stigende antal indbrud på de danske byggepladser. Det er ganske enkelt for nemt for indbrudstyvene at slippe afsted med dyrt værktøj og byggematerialer. Og det er ærgerligt, da både værktøj og byggematerialer nemt og effektivt kan sikre med tyveri.

 

Løsningen er sikker opbevaring i aflåst container med forsikringsgodkendt containerlås. Hos ALPHA Containers leverer man dagligt containere på de danske byggepladser. For deres kunder er det altafgørende, at de ikke skal bekymre sig om indbrud, og dermed risikoen for at projektet bliver forsinket grundet manglende værktøj, maskiner eller byggematerialer. 

 

Forsikringsgodkendte containerlåse 

Der er i dag en række forskellige containerlåse på markedet, men det vigtigste er blot at låsen er forsikringsgodkendt. Hos ALPHA Containers rådgiver man gerne om de forskellige containerlåse. 

 

Man kan se alle contianer låser HER.

 

Hvad koster det at leje en container til sikker opbevaring? 

Man kan faktisk leje en 20-fods standardcontainer med forsikringsgodkendt containerlås for blot 17 kr. Per dag eksklusive moms. Hertil kommer levering og afhentning af containeren. Hvis man skal bruge containeren i en længere periode, så indhent et godt tilbud på langtidsleje. Der er også mulighed for at leje en isoleret 20-fods container til 25 kr. Per dag eksklusive moms. 

 

Få et overblik over alle containertyper HER

 

Hvor hurtigt kan ALPHA Containers levere en container på din byggeplads? 

Såfremt man skal bruge en 20-fods standardcontainer, så kan de typisk levere den inden for 1-2 hverdage.  

 

Hvem kan leje containere til byggepladser? 

Alle. Store som små virksomheder, som gerne vil sikre værktøj, maskiner og byggematerialer bedst muligt. 

 

Kan vi få fragtet containeren fra en byggeplads til en anden byggeplads? 

Ja. ALPHA Containers kan arrangere kørsel, typisk inden for 1-2 hverdage. 

 

Er det muligt at købe containere til byggepladsen? 

Ja. Man kan leje, købe eller lease. Kontakt ALPHA Containers og hør nærmere om mulighederne. 

 

Om ALPHA Containers A/S 

ALPHA Containers A/S er en af landets førende virksomheder når det gælder køb, leje, salg, leasing og finansiering af containere. ALPHA Containers leverer containere i hele Danmark via deres mange landsdækkende depoter på Sjælland, i Fyn og Jylland, og er i tæt samarbejde med en gruppe dygtige vognmænd, som altid står klar til at give en god service samt en fleksibel løsning, som matcher alle kundens behov og krav. 

 

Kontaktinformation
ALPHA Containers A/S
Vandvejen 7, Niveau 4
8000 Aarhus C
Tlf:+4570210124
Email:   info@alphacontainers.dk