<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/6a3a0eacaca2feea3c1d6a53a3eff3ce9da5b8fa/article/1596701439-qkx-IMG_3963-1920.jpg

Anker Bjerre A/S tilbyder nu erhvervslejeaftaler på kompakte el-biler

  • 2020-08-06

Over alt i erhvervslivet er der lige nu et stigende fokus på at tænke løsninger ind, som er mere skånsomme for miljøet. Anker Bjerre A/S har siden 2019 forhandlet de el-drevne kompaktkøretøjer fra Goupil og tilbyder nu som de første også erhvervslejeaftale. Og det faldt i god jord hos anlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst A/S, der ønsker at gøre den i forvejen grønne virksomhedsprofil endnu grønnere.

 

Med et opstået behov for at tilføre nye, elektriske maskiner og køretøjer til maskinparken, valgte Grøn Vækst A/S at indgå en lejeaftale om en Goupil G4 hos Anker Bjerre A/S.

 

- Vi har indgået en pasningsaftale med en grundejerforening på Amager, hvor vi fremadrettet - så vidt det er muligt - skal anvende eldrevne køretøjer og maskiner til udførelsen af de forskellige opgaver. Det giver god mening for alle parter, og derfor havde vi behov for et eldrevet køretøj med mange anvendelsesmuligheder, udtaler Anders Christensen, maskinansvarlig hos Grøn Vækst A/S.

 

Grøn Vækst A/S blev grundlagt i 2011 og var det første private anlægsgartnerfirma med både miljø- og arbejdsmiljøcertificering – og er siden blevet ISO-certificeret (som et led i udviklingen af den grønne profil), hvor krav til miljø og arbejdsmiljø er meget høje.

 

Virksomheden har senest i 2019 – i tillæg til de tre øvrige afdelinger i landet - etableret et domicil på Elkjærvej i Mejrup - blot et stenkast fra Anker Bjerre A/S’ matrikel. Det var dog i forbindelse med et andet køb hos maskinforretningen, at Anders Christensen fra Grøn Vækst blev præsenteret for el-bilen fra Goupil og muligheden for en lejeaftale.

 

- Vi vil gerne markere os på mere ansvarlighed over for miljøet og signalere, at vi er et firma, der også tænker vores fælles fremtid ind i dagligdagen. Det er tanker, som vi har til fælles med mange af vores kunder, hvor der ofte er sat mål for miljøområdet. I den kontekst er de kompakte el-køretøjer fra Goupil et rigtig godt match, udtaler Anders Christensen.

 

IMG_3967 

Udviklet med fokus på miljøet

De kompakte el-biler fra Goupil produceres i Frankrig og er udviklet ud fra den nyeste teknologi. De er funktionelle, lydsvage – og giver en unik, behagelig køreoplevelse med mange anvendelsesmuligheder. Køretøjerne kan leveres med et bredt udvalg af udstyr til opgaver som f.eks. affaldssamling, vedligeholdelse af parker, haver og kommunale områder.

 

- Den høje grad af fleksibilitet var også en af årsagerne til at valget faldt på Goupil. De kan laste og trække en betydelig vægt, og med tipladet samt muligheden for de høje ladsider, kan vi bruge køretøjet til flere formål – og dermed optimere brugen af den betragteligt, siger Anders Christensen.

 

De kompakte el-køretøjer fra Goupil findes i forskellige modeller – en G2, G4 og G6, der har en tophastighed på henholdsvis 30 km/t, 50 km/t og 80 km/t. Forskellen på modellerne ligger primært i størrelsen samt lasteevnen og trækkapaciteten. G2 har en lasteevne på knap 600 kg. hvorimod G4 kan laste op til 1.000 kg. og G6 kan laste 1.150 kg. Modellerne har en rækkevidde fra 45 km op til 100 km (G2)/ 120 km (G4)/ 170 km (G6).

 

- Vi kan mærke, at interessen for de eldrevne kompaktkøretøjer er stigende, og for at imødekomme efterspørgslen, har vi - udover muligheden for køb – valgt at tilbyde en gunstig lejeaftale til erhvervslivet. Det betyder, at vi kommer bredere ud på markedet og kan tilbyde kundetilpassede løsninger, uanset om det er køb, finansiering eller på lejeaftale, udtaler Oliver Povlsgaard, salgskonsulent hos Anker Bjerre A/S.

 

Grøn Vækst A/S valgte lejeaftalen fremfor et køb – ikke blot af en, men af flere årsager.

 

- For vores vedkommende er en lejeaftalen gennem Anker Bjerre A/S det ideelle. Det giver os en høj grad af fleksibilitet i produktionsapparatet - at vi har friheden til at kunne tilpasse os arbejdsflowet. Vi er meget tilfredse med den måde lejeaftalen er strikket sammen på og den service, som Anker Bjerre A/S har ydet os, afslutter Anders Christensen fra Grøn Vækst A/S.