<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
078cd621-959c-4ead-b3f3-88c30a151000_1920

VVS’23 samler Danmarks fagfolk i Odense

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • Virksomhedsnyt
 • Energi og Energioptimering
 • 2023-05-17
 • Der er masser at glæde sig til på VVS’23 d. 24.-26. maj. Energikrisen i Europa har sat energioptimering på alles læber og på messen vil der blive set på højaktuelle trends og spændende fremtidsmuligheder for branchen.

  Der er blevet vendt op og ned på befolkningens generelle interesse for energieffektivitet, vandbesparelse og grøn omstilling. Som følge af Europas store energikrise, er energioptimering blevet et vigtigt valg for alle – både forbrugere, virksomheder og institutioner hen over vinteren 2022-2023.

   

  Hvad koster energi? Spørger man VELTEK’s direktør og medarrangør af VVS’23, Per Rømer Kofod, var det de færreste danskere, der kunne svare på det spørgsmål for blot halvandet år siden. I dag ser det helt anderledes ud og det er noget, som VVS-branchen gerne vil handle på.  

   

   

  d5f08c51-7550-480b-9a00-b2b3215a36bd_1600
  fc055b2c-20ca-43ed-9e0a-a50f29c58e1c_1600
  ac91100b-8f2a-4e0c-8b22-ffc66cea2ce5_1600
   
   

  En længe ventet messe

  Det er 16. gang, at VVS-messen åbner dørene til tre dage med netværk, ny viden, sparring, partnerskaber og inspiration, og der er store forventninger. Messen er udsolgt, og det tegner til, at de flere end 180 udstillere er i topform med større stande end nogensinde før.

   

  Alle udstillere har fået adgang til Odense Congress Centers helt nye og innovative læringsplatform: Messeakademiet. Der har udstillerne fået tips om alt fra standens indretning i forskellige zoner, modtagelse af gæsterne samt dialog, imødekommenhed og opfølgning takket være hjælp fra eksperterne i Faust Dyrbye A/S. Det er et samarbejde, som messeafdelingen i Odense Congress Center er meget tilfreds med. Morten Ihlow, der er messe- og eventchef hos Odense Congress Center fortæller i en pressemeddelelse:

   

  – Vi er specialister i at samle mennesker til messer og events, og vi tænker selvfølgelig meget over, hvordan vi hele tiden kan nytænke og optimere oplevelsen for vores udstillere og gæster.  Det gav derfor rigtig god mening, at vi skulle alliere os med Faust Dyrbye og få skræddersyet et produkt, der giver merværdi til vores udstillere – og dermed også gæsterne til vores events. VVS-messen er én af vores absolut største messer, så vi er meget glade for at kunne bidrage til at kvalitetssikre så stort et event.

   

   

  Faglighed og nye vaner

  Kvaliteten har da også altid været vigtig for både VELTEK og Odense Congress Center. Ud over at være platform for de mange udstilleres helt nye produkter, lanceringer og branchens kommende trends, byder VVS-messen på Fagligt Forum, der igen i år udfolder sig med nøje udvalgte oplæg på Fagscenen.

   

  I år bliver Fagscenen blandt andet delt med IDA Energi på åbningsdagen.

   

  – Når energikriser rammer, følger energieffektivitet altid trop som en af de lavthængende frugter til at afbøde virksomhedernes og forbrugernes øgede energiomkostninger, forklarer VELTEK’s direktør, Per Rømer Kofod og fortsætter:

   

  – Vi har som messearrangører det erklærede mål, at alle gæster skal være blevet klogerere efter et besøg på fagmessen. Enten i form af inspiration til nye forretningsområder eller i form af ny fagviden relateret til udførelsen af VVS-installationer i praksis. Derfor har vi også i år fagscenen med på messen, hvor Fagligt Forum og IDA Energi-arrangementer afholdes.

   

  Varmeforsyning og vandbesparende løsninger

  Fagligt Forum kommer blandt andet til at omhandle varmeforsyning og herunder varmepumper, samt drikkevandssystemer. Man kan glæde sig til at dykke ned i en verden af vandbesparende løsninger samt berøringsfri teknologi på VVS’23.

   

  Praktisk info

  VVS’23 finder sted den 24.-26. maj i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

  Fagmessen er åben fra kl. 8.30-16.00 onsdag og torsdag samt 8.30-15.00 om fredagen. Det er gratis at deltage, men man skal forhåndsregistrere sig på vvs-messen.dk for at få sin adgangsbillet.

  Anbefalede artikler