<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/600x426/03775bf5cab913f1fe0d90450550441cb4e95c92/article/1633002745-44v-P5094288.jpg

VVS’21 bliver hele branchens mødested

  • 2021-09-30
    • Tekst af Mikkel Weber Sandahl

Det personlige møde er i fokus på VVS’21. For efter en global pandemi, som har påvirket hele branchen, er der behov for at mødes, vidensdele, inspirere og netværke. Derfor er forventningerne til årets messe også høje hos den nye projektleder bag Skandinaviens største VVS-messe, Louise Jørgensen.

Louise JørgensenLouise Jørgensen

Der er nu mindre end en måned til VVS’21, hvor branchen endelig kan mødes under ét tag i Odense Congress Center. VVS-messen har altid favnet hele branchen og sikret, at både udstillere og besøgende omfatter alt fra vand, varme og sanitet til ventilation og indeklima. VVS’21 er ingen undtagelse.

 

De sidste mange år er det brancheorganisationen VELTEK og Odense Congress Center, som har stået bag VVS-messen, og sådan er det også i år, selvom projektlederen på VVS’21 er ny.

 

- Det er mit første år som projektleder for en messe og en branche, som jeg har stor respekt for. VVS-branchen rummer mange spændende udstillere, og jeg ser virkelig frem til, når det hele står klart tirsdag d. 12. oktober, og vi endelig kan åbne dørene for de besøgende, siger Louise Jørgensen, projektleder for VVS’21.

 

Til årets messe er det især det personlige møde, som vil være i fokus, da VVS’21 kommer efter en lang periode, hvor hele branchen har været påvirket af den globale coronapandemi.

P5083643

- Fra branchen kan jeg høre, at netop netværksmulighederne er vigtigere end nogensinde. Det har længe været umuligt at møde kunder, kolleger og konkurrenterne i branchen, så lysten til at mødes er større, end den plejer at være. VVS’21 skal derfor i år også give plads til, at udstillere og besøgende kan lære af og inspirere hinanden til, hvordan vi som branche kommer stærkest ud på den anden side af coronapandemien og dens udfordringer, siger Louise Jørgensen.

 

Traditionelt har der altid været mange besøgende og god aktivitet på standene i hallerne på Odense Congress Center, og det er også forventningen til årets messe d. 12. – 14. oktober.

 

P5094187

 

Fokus på faglighed og et helt nyt tiltag

Ud over det personlige møde vil VVS’21 også fokusere på at give de besøgende et fagligt udbytte med hjem, da VVS’21 introducerer Fagligt Forum, som kommer til at bestå af en række korte konferenceoplæg om relevante problemstillinger i branchen.

 

- VVS-branchen er jo en branche i konstant udvikling, men også en branche, der bliver stillet større og større krav til. Derfor synes vi, at Fagligt Forum er en vigtig ny tilføjelse til VVS’21, som helt sikkert vil gøre de besøgende klogere på nye regler og krav fra forbrugere og myndigheder. Det, tror jeg, er et tiltag, der vil blive taget godt imod, siger Louise Jørgensen.

 

Inden længe går opbygningen i hallerne på Odense Congress Center i gang, så udstillerne kan stå klar ved standene, når dørene åbner.

 

- Traditionelt set har VVS-messen altid været en flot messe, hvor udstillerne virkelig gør noget ud af standene, og det kan jeg også godt love, at de gør i år. Jeg er meget imponeret over udstillernes idéer og initiativer til VVS’21, så det ser jeg meget frem til at præsentere for de besøgende, siger Louise Jørgensen.

 

 

Om VVS’21

Hvor? Odense Congress Center
Hvornår?
Tirsdag den 12. oktober, 08.30-16.00
Onsdag den 13. oktober, 08.30-16.00
Torsdag den 14. oktober, 08.30-15.00
Det koster ikke noget at deltage i messen, men det kræver, at man er tilmeldt og registreret. Du kan nemt og hurtigt registrere dig her.