<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
1
Annonce

PURUS: Styrke i stål til sanitet

 • Materialer og Løsninger
 • 2019-08-06
 • | Af Alexander Tengbjerg

  I PURUS mærker man en stigende interesse efter slidstærkt og rengøringsvenligt design, der sikrer god økonomi i driften.

   

   

  Virksomheden har specialiseret sig i både standardløsninger og skræddersyede løsninger i rustfrit stål. Og mere end 40 års erfaring med udvikling og fremstilling har gjort PURUS til den førende leverandør og samarbejdspartner for designere og rådgivere, som stiller krav til funktionalitet, hygiejne og holdbarhed.

   

   

   

   

  Vandalsikre sanitetsløsninger

  - Vores produkter er robuste, slidstærke og af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring i produkt af vandalsikker sanitet og har en bred palette af totalløsninger i lækkert design med optimal hygiejnestatus både til private hjem og til offentlige bygninger, fortæller Birger Christensen, adm. direktør i PURUS og fortsætter:

   

  - Gennem årene har vi leveret standard- og skræddersyede løsninger til Kriminalforsorgen og storkøkkener, restauranter, sygehuse, institutioner og sportscentre over hele Norden. Her stilles der store krav til styrke og rengøringsvenlighed, og det opfylder vores vandalsikre sanitetsløsninger til fulde.

   

   

  Totalleverandør og sparringspartner

  PURUS har mange års erfaring med produktudvikling og salg af afløbssystemer, vandlåse og andre miljørelaterede produkter, og har gennem mange år specialiseret sig i udskillere i alle størrelser og til alle formål. Sortimentet er senere blevet udvidet med et stort udvalg af rustfri sanitet i gennemført, robust og elegant design.

   

  Og med egen produktion i moderkoncernen BLS Industries (Tidl. PURUS AB) siden 1945 og opkøb af både P2Stål og S.P. Service & Products i 2010 omfatter PURUS’ sortiment rustfri produkter i alle afskygninger.

   

  Siden det første opkøb i 2010 har virksomheden allerede indtaget en endnu større del af VVS-markedet end tidligere.  Udover PURUS markedsfører BLS Industries også følgende stærke brands: UNIDRAIN, JAFO, TRIO PERFEKTA & JOTI. Birger Christensen slutter af:

   

  - Vi vil vise branchen, at vi er Nordens førende inden for vores segment i VVS og sanitet. Og takket være vores sortiment-udvidelser gennem årene kan vi levere fuldt integrerede løsninger til vidt forskellige typer af projekter.

   

   

   
  Anbefalede artikler