<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
PM billede 2

Største lancering i Hiltis historie: Batteriplatform med 70 nye produkter

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • IT og ny teknologi
 • 2022-08-24

 • Den nye batteriplatform er Hiltis bud på fremtidens batteriværktøj. Nuron tilbyder en fuldt integreret værktøjsoplevelse, og kommer til at ændre måden, man arbejder på i den danske byggebranche – blandt andet ved at øge produktiviteten, bruge data fra skyen til at optimere værktøjsparken og forbedre sikkerheden.

  Efter verdenspremieren i Nordamerika, er Hiltis nye batteriplatform Nuron nu klar til at blive lanceret på det danske marked. Nuron er ikke bare et nyt sæt værktøjer eller batterier, men Hiltis svar på fremtidens batteriværktøj, som kan gøre byggepladser batteridrevne både når det gælder små og store opgaver. Ved at lancere 70 nye værktøjer, der alle er designet omkring én batteriplatform, er Hilti klar til at redefinere batteridrevet værktøj for byggebranchen.

   

  - Vi er meget glade for at kunne tilbyde den nye platform til vores kunder i Danmark. Vi ved fra kundernes feedback, at Nuron kan gøre en enorm forskel i dagligdagen. Med den nye platform kan man imødegå nogle af de sværeste udfordringer på byggepladserne i dag – blandt andet ved at øge produktiviteten, bruge data fra skyen til at optimere værktøjsparken, og forbedre sikkerheden i produktionen. Det er den største lancering nogensinde for os, og en værdiskaber for vores kunder, som vi er meget stolte af, fortæller Marketingdirektør for Hilti Danmark, Anders Stilling Johansen. 

   

  Udviklingen af Nuron er baseret på mange års forskning og indsigt i branchen. Et af de vigtigste aspekter ved udviklingen af den nye platform var at forstå kundernes arbejdsopgaver og de udfordringer, de møder i deres arbejde. 

   

   

  Nuron markerer sig særligt på fire områder. For det første styrken ved at bruge én 22V-batteriplatform. Det gør, at alle Nuron-batterier kan bruges sammen med hele Nuron-sortimentet af værktøj - uanset om der er tale om en skruemaskine, en kapsav eller en mejselhammer. Med én platform reduceres behovet for flere typer batterier og ladere, som man normalt finder mange af på byggepladser. Det gør brugen af værktøjerne og styringen af dem nemmere og mere strømlinet.
  For det andet leverer de nye batteridrevne værktøjer mere kraft takket være de nyudviklede batterier. Nuron-platformen leverer høj ydeevne, som også muliggør tunge arbejdsopgaver, som engang var begrænsede til værktøjer med ledning, benzin eller tunge batterier med højere spænding. Den nye platform leverer højere strømoverførsel, end man kan opnå med mange ledningsværktøj, og det betyder højere ydeevne end man er vant til – specielt fra batteriværktøj.

   

  Det tredje og fjerde område, hvor Nuron gør en forskel, er sundhed & sikkerhed samt datadrevne tjenester, der forbinder alle Hilti-værktøjerne til skyen.

   

  Hilti har brugt sin omfattende viden om arbejdet i byggebranchen til at forbedre designet og de sundheds- og sikkerhedsmæssige aspekter af værktøjerne. Værktøjerne er blandt andet blevet re-designet til at veje mindre, har ergonomiske greb og en forbedret robusthed. Samtidig har Hilti introduceret SensTech, som er en teknologi, der f.eks. automatisk stopper en vinkelsliber, når man løsner sit greb på den, og dermed mærkbart reducerer risikoen for ulykker. Desuden er Hiltis innovative vibrations- og støvreduktionssystem og aktive momentstyringsteknologi gjort tilgængelige bredt i Nuron-porteføljen.

   

  - Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste værktøjer og løsninger, så de kan fokusere på det, de er bedst til, på en sikker og effektiv måde, siger Anders Stilling Johansen. 

   

   

  Ved at forbinde alle Hiltis værktøjer til skyen kommer værktøjerne med ind i den digitale tidsalder. Når kunderne overfører data til skyen, kan de bruge ON!Track softwareløsningen til at forbedre produktiviteten, holde styr på værktøjerne og forhindre, at de bliver forlagt eller ligger ubrugt hen. Den indsamlede data omfatter information om anvendelsen, opladningssteder og batteritilstand. På den måde kan man sikre, at man arbejder med batterierne under optimale forhold og får den bedst mulige ydeevne.
  Informationen og indsigterne kan sammen med Hiltis Fleet Management løsning bruges til løbende at sikre en optimal og produktiv værktøjspark, og samtidig opnå en cirkulær økonomi, da produkter der ikke længere fungerer optimalt indsamles, genbruges og genanvendes.

   

  Nuron er i første omgang tilgængelig for visse af Hiltis storkunder og bliver bredt lanceret i fjerde kvartal 2022.

  Anbefalede artikler