logo

Smith Innovation udvider partnerkredsen med to markante profiler

Søren Faebo, Simone Kongsbak og Mikkel Thomassen. Foto: Nana Reimers

 

Rådgivningsvirksomheden Smith Innovation går ind i sit 10. år med fornyet bemanding, en skærpet profil og lyst til at udfordre ikke bare byggebranchen, men også sig selv.

 

Da Mikkel Thomassen og Christian Niepoort stiftede Smith Innovation i 2009 var det med et ønske om at udfordre og udvikle byggebranchen. Som ”byggeriets eksterne udviklingsafdeling” rådgiver Smith Innovation virksomheder, bygherrer og byggeriets rammeskabende aktører til at skabe forandring og omsætte branche- og samfundsrelaterede udfordringer til nye markeds- og forretningsmuligheder. Dette inden for bl.a. bæredygtigt byggeri, klimatilpasning, energirenovering m.v.

 

Dette er lykkedes over al forventning. Med indgangen af 2018 indtræder derfor to nye profiler i partnerkredsen.

 

Simone Kongsbak har været ansat som specialkonsulent i Smith Innovation siden 2011 og har således været med i opbygningen af virksomheden, der i dag tæller otte fuldtidsansatte medarbejdere. Som partner får Simone ansvar for den daglige ledelse på kontoret og vil desuden fortsætte som faglig specialist på opgaver indenfor bæredygtighed, produktudvikling og SMV’ernes udviklingsmuligheder. Simone er uddannet cand.polyt. i design og innovation fra DTU.

 

Søren Faebo Larsen kommer fra en stilling som markeds- og udviklingsdirektør i Altan.dk og før det markedsdirektør i Enemærke & Petersen og direktør i Ringsted Bygningsentreprise. Som partner får Søren ansvar for markedsføring og synliggørelse af Smiths ydelser, mens han fagligt særligt vil arbejde med opgaver relateret til produkt- og entreprenørdelen af byggeriet. Søren tiltrådte i Smith Innovation pr. 1. november 2017.

 

Læs også interview med Natalie Mossin, Smith Innovation: Byggeriets ”problemløser-gen” er både en gave og et problem

 

Mikkel Thomassen fortsætter som partner og øverste ansvarlig for Smith Innovation – nu med endnu større fokus på udvikling, forskning og faglig projektledelse samt opdyrkning af internationale opgaver.

 

- De forløbne år har budt på flere brancheudviklende projekter, end vi har kunnet drømme om. Fra primært at arbejde med byggeri og produkter i Danmark spænder vores arbejde i dag også over opgaver relateret til vandsektoren, klimatilpasning og byudvikling i både ind- og udland. Derfor ser jeg også frem til, at vi med en styrkelse af partnerkredsen står stærkt positioneret til at møde vores kunder – nye og gamle – med fornyede kompetencer. Og at vi på de indre linjer får mulighed for at udfordre og udvikle vores egen strategi og praksis for, hvordan man skaber plads til radikal udvikling i byggeriet på tværs af fagligheder og interesser, siger Mikkel Thomassen.

 

Læs mere in Klimasikring

 

Christian Niepoort har siden 2013 været fuldtidsbeskæftiget med ledelsen af Smith Innovations søsterselskab SustainSolutions, der har vækstet støt de sidste år og i dag tæller 15 ansatte. Christian har derfor ikke længere del i den daglige ledelse af Smith Innovation. SustainSolutions er en energifond, der arbejder med finansieret energirenovering inden for ventilation, varme, solceller og belysning. De to virksomheder deler kontor på Østerbro.  

 

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555