logo

Sæt højtryk på værktøjet

BYGGERI' 18 får blandt andet besøg af den østjyske virksomhed iTOOLS som vil præsentere højtryksløsninger fra den japanske topproducent MAX.Tekst af Tim PanduroStørre styrke, bedre arbejdsforhold og mindre vægt.

Det er ifølge Thomas Sørensen fra den østjyske virksomhed iTOOLS nogle af fordelene ved den japanske producent MAX's løsninger inden for højtrykspistoler og andet højtryksudstyr.Salgschef Thomas Sørensen ved, hvad han taler om. I 2006 var han med til at introducere MAX på det danske marked, og siden har han fulgt mærket tæt – og sørget for at udbrede kendskabet til det. Det har han gjort så grundigt, at iTOOLS fra midten af 2017 har haft distributionen til det danske forhandlermarked på de japanske produkter. Højtryksløsningerne fra MAX er derfor et naturligt fokuspunkt, når iTOOLS dukker op på BYGGERI '18-messen.

 

Læs mere om Værktøj

Verdens hurtigste skruepistol

Blandt andet vil man kunne møde verdens hurtigste skruepistol MAX HVR41G4, der kun skal bruge 0,66 sekund på hver enkelt skrue og verdens kraftigste højtryks tromlesømpistol HN120, som kun vejer 2,9 kg og let skyder søm i både beton og stål - helt uden krudt.Netop den manglende brug af krudt eller gas er en af fordelene ved højtryk, fortæller Thomas Sørensen.- Der er meget mindre rekyl, og det kræver mindre styrke at bruge pistoler med højtryk. Det betyder, at man ikke risikerer de belastningsskader, der kan opstå i kroppen, når man bruger for eksempel sømpistoler drevet af gas og krudt. Ved færre rystelser og stød er det for eksempel lettere at undgå hvide fingre, som ellers kan opstå, blandt andet når man skyder vinkler og lister på beton, siger Thomas Sørensen.

 

Læs mere om Fagmesser og Events

 

Kompakte og kraftfulde

Der er også andre fordele ved højtryksløsninger, understreger han.

 

- Værktøjerne er mere kompakte og kraftfulde end andre løsninger. MAX kommer med et tryk på op til 34 bar, hvor andre normalt ligger på otte eller ti bar. Og MAX' kompressorer er udstyret med to udtag, så man også kan tilslutte almindeligt otte-bar-værktøjer, siger salgschefen.


Satset på instrumenterne fra MAX ligger ifølge Thomas Sørensen godt i tråd med iTOOLS overordnede vision.


Hans virksomheds erklærede mål er nemlig at sikre, at håndværks- og industrivirksomheder til enhver tid har adgang til intelligente værkstøjs- og sikkerhedsløsninger, der gør arbejdet nemmere, mere effektivt og ikke mindst trygt for brugeren.Kompetencecentre

Den tankegang er også ført ud i livet ved at iTOOLS har indrettet kompetencecentre i hele Danmark. Her kan håndværkere og andre interesserede blive præsenteret for produkterne fra den japanske kvalitetsproducent, der siden etableringen i 1962 har slået sit navn fast verden over.

 

- Vi har en skare af kyndige forhandlere, der meget gerne vil hjælpe håndværkerne med at komme til at bruge værktøjerne rigtigt, siger salgschef Thomas Sørensen. 


Voksende sortiment

Produktsortimentet fra MAX bliver hele tiden udvidet.- MAX er meget innovative. Et eksempel er den nye og fjerde generation af kompressorer.  AH 1260E har et genialt indsugningssystem, der gør den i stand til at nedkøle sig selv og dermed køre i meget lang tid. Det er især en fordel ved opsætning af gips og indblæsning af fibernet, siger Thomas Sørensen, der også ser frem til 2018, hvor flere nye produkter kommer på markedet.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555