<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
KonfAir
Annonce

Sådan vælger du det bedste udstyr til dine kunders filtreringsprocesser

 • 2023-05-30

  Korrekt filtrering er en afgørende del af mange danske produktionsvirksomheder. Det gælder både filtrering af luftpartikler eller indkapsling og separering af flydende og faste materialer. Derfor er filtreringsprodukter af høj kvalitet, som for eksempel filterposer, filterpatroner eller sigtenet, nødvendige for, at filtreringsprocessen opnår det korrekte resultat. Men hvordan vælger du de rigtige filterposer til dine kunder og hvordan vurderes forholdet mellem kvalitet og pris når det kommer til filtreringsprodukter? I denne artikel finder et bud på, hvad du skal holde øje med på markedet, og hvordan du skaber en største værdi for alle involveret.

   

  Kundernes behov

  Dine kunder har vidt forskellige behov når det kommer til filtrering. Oftest er der behov for en tilpasset løsning, som ikke går på kompromis med kvalitet. Men det er også nødvendigt at vide, om filtreringsprocessen omhandler filtreringen af væsker eller gasser. Hvis processen indeholder væsker, er det også vigtigt at indtænke filtreringsmetoden. Er det filtrering ved varme eller kolde temperaturer og benyttes der vakuum? Derfor skal udstyret også være effektivt ved både høje og kolde driftstemperaturer, mens det samtidig begrænser tryktabet og er let at rengøre. Alt dette sætter høje krav til både din viden om de forskellige produkter på markedet, men også, hvordan udstyret monteres og afmonteres igen.

  De fleste virksomheder på markedet har en masse designvariationer på deres filterposer. Og netop derfor, er det en fordel at have foretaget en grundig og detaljeret dialog med dine kunder om deres ønsker og behov for filtreringsudstyr og filtreringsposer.

  Vælg den rigtige forhandler

  For at skabe den maksimale værdi for dine kunder, er det vigtigt at vælge den rette forhandler. Der findes et vælg af både fysiske og online butikker, som sælger udstyr til danske virksomheders filtreringsprocesser. Selvom udvalget af forhandlere er stort, betyder det også, at du skal være ekstra fokuseret og kritisk i din tilgang. Ofte er der en direkte sammenhæng mellem pris og kvalitet, og specielt hos kunderne med meget specifikke behov, bør du ikke vælge det billigste alternativ. Udover kvaliteten på udstyret kan du også undersøge produkternes datablade, forhandleres certificeringer, muligheden for sparring og vejledning, forhandlerens garantier samt erfaringer på markedet. Alt dette vil give dig et godt indblik i den tilgængelige muligheder når det kommer til forhandlere.

  Når du vælger den rigtige forhandler, øger du både din egen forretnings værdi, men også den værdi som du tilfører til dine kunder. Specielt i brancher, hvor kravene til ventilations- og filtreringsprocesser er så høje, kan den rette forhandler gøre en enorm forskel.

  Anbefalede artikler