<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> SEC: Kombinationsforlygte med kraftigere lys, forstærket glas og længere levetid
annonce
Annonce

SEC: Kombinationsforlygte med kraftigere lys, forstærket glas og længere levetid

 

Den nye professionelle LED kombinationsforlygte er en klasse for sig selv – det er ikke blot en forlygte, men en investering der både er økonomisk- og tidsbesparende på sigt.


LED forlygten, som er nem udskiftelig med eksisterende 6-polet DT-stik, er en meget kraftig forlygte, den giver op til 4-5 gange mere lys end traditionelle typer med glødepære.


Forlygten kombinerer kraftigt nærlys, fjernlys, positionslys og blinklys som både kan ses forfra og bagfra, idet bagsiden også er udstyret med orange blinklys.

 

Læs også: Interview med projektleder fra Messe Center Herning, Nikolaj Jørgensen: Transport 2019 samler hele transportbranchen i Herning


Med denne professionel LED kombinationsforlygten får du altså et meget robust og langtidsholdbart produkt, som med sine mange kvaliteter er en god fremtidsmæssig investering. Du får en forlygte med et meget kraftigt lys, og en lygte som er nem udskiftelig med eksisterende 6-polet DT-stik, som er standarden for mange originale lygter. Det kraftige glas mindsker risikoen for stenslag og med den indbyggede opvarmning af glasset er sne og is heller intet problem i de kolde tider.