logo
Annonce

Polaris: 100 % eldrevet, hårdfør maskine til off-road kørsel

 

Der er et hav af ATV-mærker på det danske marked, så hvad er Polaris for en type?

 

Polaris er amerikansk producerede ATV/UTV -maskiner i høj kvalitet… Polaris har eksisteret siden 1954 og var en af de første producenter af ATV-maskiner. I dag er Polaris verdens førende producent af Off Road Køretøjer… med et bredt sortiment af bl.a. ATV, UTV og EL-biler.

 

Polaris ved hvad der skal til for, at lave hårdføre maskiner til off-road kørsel. Polaris leverer maskiner til det Amerikanske militær, samt til bl.a. det danske, norske og svenske militær.

Kunderne er glade for Polaris produkterne hos Polaris DK. Vores maskiner holder hvad de lover. Der er god økonomi i at købe en Polaris, da den har lang levetid, holder værdien godt og er let at servicere. Vi har dag til dag-levering af gængse reservedele. De fleste Polaris ATV og UTVér kan indregistreres som traktor skov-landbrug-gartneri eller traktor godstransport.

 

Læs også: Bygge- & Anlægsavisens test af Fiats pickup-truck Fullback: Stærk og enkel pick-up

 

Polaris Ranger EV er 100 % eldrevet, den har lang rækkevidde, er terrængående med 4WD, har stor trækkraft og komfort. Den kan indregistreres afgiftsfri som traktor eller personbil, hvilket åbner for rigtig mange anvendelsesmuligheder.

 

Polaris har et stort udvalg af ekstraudstyr, som gør at maskinerne bliver særdeles nyttige og effektive. De sidste par år har Polaris DK udvidet med et bredt redskabssortiment. ATV- og UTV-redskaber er nemlig utrolig populære. Hvad der startede med at være maskiner der blev brugt til sjov og ballade, er for mange blevet til stærke og nyttige arbejdsredskaber – derfor er det også vigtigt, at kunne finde kvalitets redskaber til både ATV’er og UTV’er. Og det kan du nu hos Polaris DK.

 

 

Læs meget mere og se det store redskabsprogram

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555