logo
Annonce

Nyt netværk for unge – DM&E Junior

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) har startet et nyt tiltag DM&E Junior – et forrum og samlingssted, hvor den nye generation kan mødes og få sparring, samt netværke med andre unge indenfor branchen.

 

 


Det var i forbindelse med DM&E Vidensdage i januar, at DM&E præsenterede det nye netværk DM&E Junior – en ny landsdækkende organisation under DM&E, hvor intentionen er, at de ”unge” kan stifte nærmere bekendtskab med branchens muligheder.

 

- Der har i længere tid været et ønske om at oprette et sådant forum, hvor særligt den nye generation kan mødes og få sparring på deres situation og netværke med andre unge, der arbejder indenfor maskinstations-, entreprenør, kloakmester og skoventreprenørbranchen, siger Jens Guld, virksomhedsrådgiver i DM&E.

 

DM&E Junior henvender sig til unge, som har eller ønsker tilknytning til DM&E og som ønsker at blive medejer eller leder i en af DM&E’s mange medlemsvirksomheder.

 

- Vi oplever et øget behov blandt de unge for at få adgang til brancherelevant viden og derfor mener vi, at et netværk med mulighed for at opbygge personlige relationer er vejen til målet, siger Jens Guld.

 

Læs også interview med Branchedirektør i Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, Bent Juul Jørgensen: Udnyt din virksomheds resurser rigtigt – også når du har travlt

 

 

Sparring med andre unge, som er i samme båd

Det var tre unge fra DM&E’s medlemsvirksomheder, der i januar præsenterede det nye netværk, heriblandt Tenna Sørensen fra Odder Maskinstation.

 

- DM&E Junior er en oplagt mulighed til at spejle mine erfaringer i andres og få ny inspiration og vigtige inputs til at udvikle mig blandt andre unge, som er i samme båd, fortæller Tenna Sørensen, der til dagligt arbejder på kontoret i Odder med økonomi og regnskabsføring.

 

Det nye netværk giver endvidere mulighed for at skabe relationer til de samarbejdspartnere de unge vil møde i deres senere virke.

 

- Det giver mig en god indgangsvinkel til at få et kendskab til nogle af de samarbejdspartnere jeg vil møde - både indenfor økonomi- og finansverdenen eller maskinhandlerbranchen. Jeg ser det som en stor fordel at skabe gode relationer til de folk jeg på sigt skal arbejde sammen med, samt få fornemmelsen af, hvad jeg skal kunne levere, fortæller Tenna Sørensen.

 

Læs mere om Entreprenørmaskiner

 

Faglige udflugter og sociale events

Udover sparring med unge i hele Danmark kan medlemmer i DM&E Junior se frem til at deltage i faglige arrangementer samt udflugter i ind- og udland. Det første arrangement i 2018 er planlagt. Det bliver en studietur med overnatning, spændende indlæg og virksomhedsbesøg. Der er planlagt stiftende generalforsamling d. 9. marts kl. 14.00. Yderligere informationer følger. DM&E opfordrer alle interesserede til at deltage.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555