logo

Mixer, der kører på 54V-batteri

 

Nu kan DEWALT præsentere en akku-mixer, der kan matche en 230V en af slagsen. Takket være det nye 54V-batteri, XR FLEXVOLT, leverer den nye DCD240 både exceptionel kraft og ledningsløs frihed.


Nu tager DEWALT endnu et skridt i udviklingen af sit kraftige akku-værktøj og lancerer en mixer med tohåndsgreb – den første af sin slags.

 

Den nye DCD240 har en effekt på hele 1.600 Watt, hvilket gør, at den nemt og hurtigt klarer alle typer krævende og tunge mixeropgaver, som kan forekomme på en byggeplads. Beton, mørtel, fugemasse, gips, byggelim eller maling – materialet spiller ingen rolle. Mixeren har fem forskellige hastigheder, som gør det nemt at justere og tilpasse omdrejningstallet til materialet; fra 225 og helt op til 725 omdr./min. Den indbyggede bløde opstart sørger desuden for, at stænk, snavs og spild bliver holdt på et minimum.

 

Læs mere om Værktøj

 

Da den nye DCD240 bygger på DEWALTs unikke og kraftfulde batteriplatform 54V XR FLEXVOLT, er driftstiden også garanteret lang. Kombineret med en kulløs motor for den bedst mulige kraftoverførsel bliver resultatet en maskine med meget høj præstation og lang levetid. Det giver naturligvis også stor fleksibilitet at slippe for at være koblet til lysnettet og skulle bøvle med lange ledninger, og derudover er den nye mixer nem at bruge. Komforten er desuden i top med ergonomisk udformet håndtag, god balance og lav vægt for at modvirke træthed i armene ved intensiv brug.

 

Den lave vægt og det kompakte design gør, at mixeren til og med kan bruges med én hånd. For at øge fleksibiliteten yderligere, er DCD240 forsynet med et fæste med M14-gevind, hvilket gør det nemt at skifte til en hvilken som helst anden type piskeris med M14-gevind. Sikkerheden er også optimal med en nulstøms-afbryder, som forhindrer utilsigtet start.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555