logo
Annonce

Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter i København

Der er fuld gang i byudviklingen i København, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaver i hovedstadsområdet. Er man interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement torsdag d. 22. marts. På konferencen har man også mulighed for at høre og tale med By & Havn, Byggeri København, Bygningsstyrelsen, HOFOR og PLH Arkitekter.

 

Konferencen indledes af Senior Projektleder for HOFOR A/S, Lene Nørgård Rasmussen, som fortæller om de 2 teknisk krævende skybrudstunneler ved Kalvebod Brygge og Valby, som skal ruste København mod skybrudshændelser.

 

Herefter fortæller direktør Søren Mølbak lidt om de kommende projekter, som PLH Arkitekter har på tegnebrættet. PLH Arkitekter arbejder for tiden med en række domicilbyggerier i ind og udland, ombygning af Amagercentret, opførsel af Bispebjerg Psykiatri og nye boliger i både Ørestad, Teglholmen og Rødovre.

 

Læs mere om events og konferencer her

 

Kontorchef Rasmus Jessing præsenterer Bygningsstyrelsens forventede pipeline herunder det kommende byggeri af Science & Innovation Hub på Aalborg Universitet. Bygningen skal bl.a. bestå af innovationslaboratorier, digitale værksteder, faciliteter til virksomhedssamarbejde, inkubatormiljø, kontormiljøer samt en række offentligt tilgængelige rum såsom auditorium, kantine mm

 

Anlægschef og havnebygmester i By & Havn, Hans Vasehus, runder herefter konferencen af med at præsentere udviklingen i Nordhavn og Ørestad og de kommende bygge- og anlægsprojekter, som er på vej.

 

Læs også "Dagslyset og den åbne horisont"

 

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere samt skabe netværk til de øvrige deltagere.

Der kan læses mere om konferencen her.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555