<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Isoler huset ordentligt med nye vinduer og døre
Annonce

Isoler huset ordentligt med nye vinduer og døre

 

Er du klar over, at en udskiftning af vinduer og døre kan være med til at reducere din varmeregning? Såfremt de er utætte, betyder det, at varmen, som du i forvejen betaler i dyre domme for, vil ryge direkte ud i den blå luft. Da vil du formentlig forsøge at skrue endnu mere op for varmen, men til ingen verdens nytte. Så for at spare penge, bør du lave et gennemtjek af huset i forhold til isolering. Du kan eksempelvis få tilbud på nye vinduer og døre hos SparVinduer eller SparFönster i Sverige. Det kan hjælpe på isoleringen.

 

Undersøg om dine vinduer og døre er utætte

Det kan være, at du ikke selv er klar over, om dine vinduer og døre rent faktisk er utætte. I så fald kan du enten få en ekspert ud og undersøge det, eller du kan først starte med selv at undersøge det. Måder, hvorpå du selv kan undersøge det, er følgende:

 

  • At sætte en hånd op til vinduet og mærke
  • At sætte et stearin lys foran vinduet og se, om det blafrer. Blafrer det meget, tyder noget på, at det er utæt
  • Sætte en plante foran vinduet og se om den blafrer

 

Derudover bør du undersøge, om der er andre steder i huset, der er utætte. Det kan være facaden herunder udvendigt, indvendigt eller hulmuren. Der kan også være risiko for, at dit tag ikke er tæt. Sørg for at få tjekket det hele, for ellers ryger varmen bare ud andetsteds.

Disse fordele får du ud af en udskiftning

Den helt store fordel, hvis dine vinduer eller døre er utætte, er som nævnt at kunne spare penge på varmeregningen, såfremt alle øvrige steder i huset også er isoleret ordentligt. Dertil vil huset komme til at se nyt ud med nye, flotte vinduer og døre. Du vil også kunne få et bedre indeklima og imødegå skimmelsvamp i boligen.

 

Vidste du i øvrigt, at du kan udnyttet håndværkerfradraget, hvis du skifter vinduer og døre på boligen? Da kan du få det til en billigere pris.

Anbefalede artikler