<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
Billede3

Med en tilt-rotator fra fynske 380Invent kan skovlen vippe og rotere, og den kan monteres selv på de mindste gravemaskiner. 380Invent glæder sig til at vise deres produktprogram i Fredericia på Kloakmessen 2022, som bliver den hidtil største af slagsen.

Inden længe åbner den hidtil største udgave af Kloakmessen

 • Klimasikring
 • Anlæg
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2021-12-17
 • Opbakningen og forventningerne er i top, når kloakbranchens store fagmesse slår dørene op i MESSE C Fredericia den 24.-25. marts. Både messehal D og E, svarende til i alt 8.000 kvadratmeter, vil stå klar, fyldt med produkter, maskiner, nyheder, teknik og services til hele kloakbranchen, og hertil kommer "DM i Kloakarbejde" m.m.

  - Opbakningen viser med al tydelighed, at Kloakmessen er blevet hele branchens samlingspunkt. Om den hidtil største messe så også resulterer i et rekord-besøgstal, må tiden vise. Men det er i al fald en stærkt besat fagmesse, der venter de besøgende, fastslår Lars Søndergaard. Han er messechef i MESSE C, som arrangerer Kloakmessen i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.  Kompakte nyheder fra Fyn
  Blandt de mange udstillere på Kloakmessen er den fynske virksomhed 380Invent, som udvikler og producerer deres egen linje af tilt-rotatorer kaldet Compacttilt. Med en tilt-rotator kan føreren af en gravemaskine både tilte (vippe) og rotere det redskab, der arbejdes med.

  - Det er første gang, vi deltager, og vi ser meget frem til det. Vi har lanceret nye produkter i år, så vi nu er oppe på otte forskellige modeller. Det vil vi meget gerne vise kloakbranchen, som en vigtig målgruppe for vores udstyr, fastslår Maria Gade fra 380Invent.

  De fynske tilt og tilt-rotatorer udmærker sig ifølge Maria Gade ved at være lette, kompakte og smalle, og de kan med den nyeste udvidelse af serien bruges på gravemaskiner fra helt ned til 1-2 tons og op til 6-10 tons.

  - Vi sælger vores produkter gennem forhandlere, men Kloakmessen er en oplagt mulighed for os at møde vores slutkunder direkte og få deres input til, hvad de ønsker og har brug for, tilføjer Maria Gade.

  Ud over de mange udstillere kan de besøgende fagfolk også glæde sig til DM i Kloak, som altid er en populær aktivitet, hvor publikum kan følge de modige deltagere på nærmeste hold. Der dystes i to kategorier: Uddannede kloakmestre, rørlæggere og anlægsstruktører samt ”Under uddannelse”, der omfatter lærlinge og deltagere i skoleforløb.
  Der er præmier til samtlige deltagere og virkelig attraktive præmier til vinderne i begge kategorier.

  Selv om corona-tallene i øjeblikket går den forkerte vej, så er messechefen meget fortrøstningsfuld omkring afviklingen af Kloakmessen den 24.-25. marts 2022:

  - Som det er nu, er den eneste restriktion, at alle skal vise Coronapas ved indgangen. Vi forventer, at det fortsætter sådan - også set i lyset af den massive kampagne for det såkaldte boosterstik. Vi holder naturligvis øje med udviklingen og vil selvsagt følge alle retningslinjer nøje, fastslår Lars Søndergaard.

  Der er gratis adgang til messen for fagfolk mod registrering – onlineregistreringen er åben via hjemmesiden kloakmessen.dk, hvor man også kan finde udstillerliste, åbningstider med videre.


   

  Anbefalede artikler