<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
pilebyg
Annonce

Her finder du et støjhegn med et naturligt design

 • 2023-03-15

  Uanset om det er ens private bolig eller erhvervsbygningen, kan det være meget forstyrrende at bo op af en støjende vej. Måske bor man tæt på en motorvej, eller en mindre vej hvor der kommer mange biler forbi dagligt. Hvis man sidder på et kontor og arbejder, har man heller ikke de optimale arbejdsforhold, hvis man bliver forstyrret af støj.

   

  Derfor kan det være en god løsning at sætte et støjhegn op rundt om hjemmet eller erhvervsbygningen. På den måde skærmer hegnet for- og absorberer lyden. Her kan du læse om, hvor du finder nogle støjhegn i et naturligt design:

  Se udvalget af støjhegne online

   

  Støjhegnene kan bygges af forskellige materialer, så det passer ind i omgivelserne. Du kan se udvalget af støjhegn online, så du kan se hvordan de forskellige materialer ser ud.

   

  Hvis man ønsker at undgå det mere rå udseende ved et betonhegn, kan man for eksempel vælge et støjhegn som er lavet ud af enten levende eller tør pil. På den måde får du hegn som blender ind i omgivelserne, og ikke larmer for meget i sit udtryk. Det skal desuden ikke vedligeholdes, hvilket kan være en stor fordel for mange.

  Find hjælp og rådgivning

   

  Hvis du sidder med nogle spørgsmål til, hvilket støjhegn du for eksempel skal vælge, eller gerne vil have et tilbud på et hegn, kan du nemt og hurtigt få vejledning fra eksperter. Du kan enten kontakte dem online eller over telefon. Du har også mulighed for at bestille hegnet direkte online, så du hurtigt kan få det leveret hjem.

   

  Når hegnet skal sættes op, har du mulighed for selv at gøre det, hvis du kan finde ud af den slags, eller du kan få andre til at gøre det. Ved at vælge et støjhegn kan du altså nyde roen i for eksempel haven eller på arbejdspladsen.

   

   

  Anbefalede artikler