logo

Håndværker kataloger

Her på siden vil vi samle de bedste tilbud til håndværkeren, vi vil have et bredt udvalg af kataloger til håndværkeren med bl.a. det nyeste værktøj fra de største leverandører på markedet, ligeledes vil vi samle et udvalg af kataloger med det bedste og nyeste arbejdstøj, så du altid vil kunne følge med i udviklingen inden for tilbud til håndværkeren.

 

En samarbejdspartner i øjenhøjde

06 Jun 2018

Bygge- & Anlægsavisen har i værktøjstesten fået lov at benytte AO Håndværkerbutik på Ingerslevsgade 54 i København, hvor vi mærkede både stor faglighed og et højt serviceniveau hos alle medarbejderne.

Pick-up til både håndværkere, jægere og familier

06 Mar 2018

Mercedes går nu ind på pick-up markedet med den nye X-Klasse, som blev præsenteret for danske motorjournalister på køreanlægget Trosta Park lidt uden for Stockholm.

Danmarks mest solgte varebil har fået en ansigtsløftning

03 Jan 2018

Fords populære varebil FordTransit Custom er blevet opdateret med nyt, stærkt design, en helt ny kabine og masser af avanceret teknologi.

Bygge- & Anlægsavisen tester Værktøj

14 Nov 2017

I denne omgang har vi testet slagnøgler og slagskruemaskiner fra mærkerne Makita, Milwaukee, DeWALT og Festool. I den næste udgave af Bygge- & Anlægsavisen vil vi tage fat i kantfræsere og høvle.

En ny generation af effektivitet

31 Oct 2017

Førstehåndindtrykket er altid vigtigt – også når det gælder varebiler. Og jeg er ikke i tvivl om mit eget førstehåndsindtryk, da jeg sætter mig ind i den sortlakerede Fiat Ducato 35 Maxi hos Fiat Professionsal Danmarks

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555