<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Få mest ud af både vinter og sommer i sommerhuset
Annonce

Få mest ud af både vinter og sommer i sommerhuset

 

Nu går vinteren så småt på hæld, og allerede nu begynder de første spæde tegn på foråret at dukke op. Små hvide vintergækker og fine krokusser dukker op overalt – og det betyder også, at sommerhusejerne igen begynder at overveje at pakke taskerne. Tiden er endnu engang inde til at tilbringe vinterferie og påskeferie i sommerhuset væk fra byens larm og travle trafik. Men allerede nu har en stor andel af sommerhusejerne fundet fidusen, således at sommerhuset ikke kun benyttes i det lune sommerhalvår. Dermed kan også efterårs- og juleferien kan tilbringes i de hyggelige rum.

 

Installer en varmepumpe og brug sommerhuset året rundt

En af de grundlæggende årsager til, at mange familier vælger at trække stikket ud i vinterhalvåret er, at sommerhuset ikke må være en økonomisk byrde. Det kan nemlig være rigtig dyrt at skulle varme et helt hus op i weekenderne, som har stået uden varme på i ugens løb – og det kan ligeledes tage rigtig lang tid, før kulden har forladt sofahynder og madrasser. Men med en varmepumpe luft til luft kan problemet imødekommes uden at det koster en formue.

 

En luft til luft varmepumpe giver nemlig mulighed for at benytte de eksisterende ressourcer og omdanne dem til energi, som er med til at varme huset. Helt kort fortalt, benytter luft til luft varmepumpen luften udenfor, som filtreres og opvarmes, og som gennem en aircondition bliver fordelt i rummene.

 

Ideel til sommerhuset

Årsagen til at en varmepumpe er ideel til sommerhuset er, at den kan kontrolleres og styres hjemmefra. Det betyder, at du kan justere varmepumpen fredag morgen, og fredag aften kan du åbne dørene til et opvarmet og lunt sommerhus. Samtidig kan du i hverdagene lade temperaturen indstille på 8 gr., således at sommerhusets indeklima bevares og ikke udsættes for alt for store temperaturudsving.

Anbefalede artikler