logo

Entreprenør fremviser en stærk vækst

Konserndirektør Lars Erik Lund i Veidekke ASA (t.v.) og adm. Direktør i Hoffmann Torben Bjørk Nielsen (t.h.) inviterede pressen ud til en snak om årsregnsskaberne for 2017 i hyggelige rammer midt i København.

 

Entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S har haft et godt år i 2017, der blandt andet har budt på en samlet vækst i omsætningen på 24%. Men selvom adm. direktør i Hoffman A/S Torben Bjørk Nielsen, er stolt over resultatet, mener han, at man kan nå endnu længere.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Hoffmann A/S har formået at skabe en, for den danske byggebranche, sjældent stor vækststigning, der har betydet, at virksomhedens samlede omsætning er vokset med 24% til 1,709 mia. kr., fra 1,375 i 2016. Hertil er antallet af store projekter over 100 mio. kr. vokset fra 11 til 17, og antallet af servicekunder er steget fra 791 til 1.728, hvilket især skyldes opkøb af installationsvirksomheder i Jylland.

 

- Vi er selvfølgeligt rigtigt glade for resultatet. Vi har fokuseret vores ressourcer mere målrettet og fokuseret på de sager, hvor vi ved, at vi har den rigtige know-how til at udføre det bedst mulige stykke arbejde. Dertil har vi fået mange nye engagerede medarbejdere, der sammen med opkøb af vigtige kompetencer særligt i Jylland betyder, at vi står utroligt stærkt i dag. Derfor er jeg også sikker på, at vi nok skal nå vores mål om en omsætning på 2 mia. kr. i 2020, forklarer en glad adm. Direktør i Hoffman A/S, Torben Bjørk Nielsen.

 

- Jeg er stolt af, at vores medarbejdere har været i stand til at udvide vores kundegrundlag samtidigt med, at vi har kunne fastholde vores lønsomhedsmål på over 5% i fem år i træk, uddyber Torben Bjørk Nielsen.

 

Læs mere om Entrepenører

 

Arkivfoto

 

Tidligere praktikanter hjælper væksten på vej

I dag er omkring en tredjedel af Hoffmanns ingeniører tidligere praktikanter og det gør, at de har et indgående kendskab til virksomheden og arbejdsprocesserne. Det betyder, at når de får en fastansættelse, kan de fra dag et af indgå i virksomhedens daglige arbejde, og Torben Bjørk Nielsen lægger ikke skjul på, at han ser dem som en vigtig forklaring på det gode årsresultat.

 

- Det store arbejde, vi har gjort i forhold til praktikanter, er noget, vi høster frugterne af netop nu, siger Torben Bjørk Nielsen.

 

Optimismen hos Hoffmann skyldes også, at der allerede nu er mange spændende projekter i pipelinen, såsom en renovering og udvidelse af Amager Centret, hvilket er et projekt på 38.000 kvm.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555