<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> En stilladsvirksomhed der understøtter fremtiden
annonce
Annonce

En stilladsvirksomhed der understøtter fremtiden

 

50 procent af det danske energibehov i år 2030 skal være dækket af vedvarende energi fra eksempelvis vindmøller. En række havvindmølleparker er under opbygning og flere er på vej. O.G. Specialstilladser hjælper til i denne udvikling med deres skræddersyede stilladsløsninger til blandt andet opsætning og renovering af offshore vindmøllefundamenter.

 

Tekst af Elias Inceer

 

I marts 2016 entrerede O.G. Specialstilladser på det danske marked med det tyske moderselskab Ostsee Gerüstbau i ryggen. Kompetencerne fra nogle af de mest komplekse stilladsprojekter rundt om i verden har vist sig attraktive på det danske marked, hvor O.G. Specialstilladser i tillæg til offshore industrien også leverer rådgivning og opsætning af stilladser til skibsbyggeri, værfter, industri- og maskinbyggeri samt bygge- og anlægsvirksomheder.

 

Hemmeligheden bag successen skal udover de internationale erfaringer findes i koncernens fokus på at skabe hurtige omkostningsreducerende løsninger til krævende projekter:

 

- Stilladsløsningerne har historisk set været noget af det sidste, entreprenøren har tænkt på i forbindelse med byggeriet. Vores ypperste opgave er derfor at kunne træde til hurtigt med rådgivning, kreative løsninger og en sikret leverance til alle slags komplekse byggeprojekter inden for industrien. Vi kender gennem vores arbejde rundt om i verden de her vilkår, og vi står klar med en omfattende stilladspark og know-how sådan, at der ikke kommer forsinkelser eller fejl i projekterne, fortæller direktør i O.G. Specialstilladser, Morten Eriksen.

 

Læs også: Skærpede stilladsregler håndhæves pr. 1/1-14

 

Fra rådgivning til opsætning

Ligesom agilitet er en drivfaktor for O.G. Specialstilladser, er den tætte dialog og rådgivning omkring muligheder og sikkerhed ligeså vigtigt for et succesfuldt samarbejde:

 

- Vi gør en dyd ud af at rådgive om sikkerhed og forsvarlig udførsel på byggepladserne. Da vores stilladser primært bruges i meget komplekse og udfordrende miljøer, er det essentielt, at vi kan bidrage til både byggeriets og medarbejdernes sikkerhed. Herunder faldsikring, sikkerhedsudstyr og løbende vejledning på byggepladsen. Det kan vi netop på grund af vores kompetente mandskab og erfaringer, siger Morten Eriksen.

 

Han henviser blandt andet til ansvaret for stilladsprojekterne for Bladt Industries offshore jacket fundamenter ved Wikinger og Beatrice offshore wind farms heraf nogle med totalhøjder på op til 75 meter.

 

 

En platform for udvikling og kreativitet

Med branchens skarpe fokus på grøn energi og bæredygtig produktion ser fremtiden lys ud for O.G. Specialstilladser, der i øvrigt også ser en positiv udvikling i de skærpede krav til byggeriet:

 

- Der sker meget i byggeriet for tiden. Der er et massivt fokus på sikkerhed og reglementer, samtidigt med at man ønsker smartere bygninger og klimaoptimerende renoveringer. Det stiller en række krav til arkitekterne, der har brug for råderum til at tænke kreativt i udfordrende by-, land- og havmiljøer. Så vores vigtigste opgave er i bund og grund at kunne stille med et sikkert og stærkt fundament, der kan muliggøre og understøtte det arbejde - uanset placering og format, afslutter Morten Eriksen.

 

I O.G. Specialstilladsers katalog finder man også arbejdsplatforme og stilladser til sanerings-, pleje- og vedligeholdelsesarbejde. Med trappetårne og broovergange omfavner virksomheden ethvert større eller mindre projekt, der kræver en særlig konstruktion. Tillagt miljøvenligt krympefolie til vand- og lufttætning af stilladser, maskiner og komponenter samt midlertidige haller og telt- og vinterkonstruktioner tegner der sig et billede af en totalleverandør, der rummer alle facetter af løsninger til on- og offshore industrien.