logo
Annonce

En container kan være løsningen til en bedre flytteproces for dig og dit firma

 

Der dannes flere og flere virksomheder i Danmark og med et positivt blik på væksten i 2018 fra vismændenes side, ser det lyst ud. Med væksten følger der for virksomheder også ofte større lokaler med i kølvandet. Det sker, så der blandt andet kan være plads til flere medarbejdere på kontoret. Når en virksomhed skal flytte, kan der være mange ting, der skal tages højde for, men du kan for eksempel gøre det let med en containerflytning.

 

Containerflytning - alt i ét læs

Står du, eller din virksomhed, overfor en større flytning? Så er en containerflytning måske den bedste mulighed at se nærmere på. En containerflytning har den fordel, at du som oftest kan have alt i ét læs. Med de mindre flyttebiler skal du ofte køre med flere læs af flere omgange for at få flyttet alt, og det kan både skabe forvirring, og så tager det længere tid. Dette afhænger selvfølgelig at størrelsen og mængden på det, du skal have flyttet. En containerflytning vil dog altid være en mulighed, der er værd at undersøge ved større flytninger.

 

Få overblik i én samlet løsning

Når det hele er samlet i én container, giver det overblik. Har du bestemte krav til din flytning, eller er der nogle specifikke bestemmelser, der skal overholdes? Så find et firma, der tager disse krav alvorligt. Hos Aarsland finder du for eksempel et firma, der tager kommunikationen mellem dem selv og kunden alvorligt. Det gode, som virksomhed eller projektleder på en flytning, er på den måde, at man kan føle en større tryghed, når alt er kommunikeret, og man ved at det er professionelle folk, der står med ansvaret for at flytte virksomhedens ofte dyrebare ting. Med erfaring og ekspertise bliver flytningen fra A til B gjort lettere, og hos Aarsland kan du for eksempel selv bestemme, om det skal være dine egne folk eller deres, der får tingene fragte ind og ud af containeren.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555