<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

Dacia sætter nyt logo på bilerne

 • Byggepladsen
 • Varevogne og Transport
 • 2022-06-15

 • Hele serien af Dacia biler kommer fremover med nyt logo på både ude og inde. Samtidig er der justeret på tophastigheden.

  I 2021 og første del af 2022 har der været mere end almindelig travlt i Dacias hovedkvarter i Paris. I den periode har Dacia ikke alene lanceret den nye Sandero og Sandero Stepway, den faceliftede Duster, den elektriske Dacia Spring og sidst men ikke mindst, den første Dacia i C segmentet – nemlig Dacia Jogger.


  DYNAMIC - Jogger 4-3Duster Jogger

  DYNAMIC - Duster ARR 16-9Duster Jogger

  Duster interrørDuster interiør

   
   



  Også hele det grafiske udtryk ændret sig, og der er kommet nye farver i paletten. Mens man i længere tid har kunnet se Dacias nye grafiske linje på papir, så er tiden kommet til, at det også kan ses på bilerne. Bestiller man derfor en Dacia fra den 16. juni 2022 og fremefter, får man den leveret i løbet af efteråret med det nye logo ude og inde.

   

  I midten af den nye designstrategi står Dacia emblemet

  Emblemet er naturligvis et D og et C – men det kan også ses som et kædeled, der understreger Dacias robuste og minimalistiske tankegang.

   

  STATIC - Sandero Stepway 16-9Dacia Sandero Stepway
  STATIC - Spring 4-3Dacia Spring
   
   



  Udover nye logoer og introduktion af nye farver som eksempelvis grå, vissengrøn og brændt orange – farver, der signalerer outdoor og naturlige nuancer, er der også andre ændringer på vej. Somdet  første mærke i Renault Group vil de kommende Dacia være begrænset til maksimalt 180 km/t.

   

   

  Inden de vandede vittigheder kommer på banen som, at ingen Dacia indtil nu har kunne køre 180 km/t., så er virkeligheden den, at eksempelvis Dacia Duster med 130 og 150 hk benzinmotor indtil nu har haft en tophastighed på over 200 km/t. Ligesom Dacia Jogger ligger over den kommende maksimale hastighed. Men altså ikke på biler bestilt efter den 16. juni.

   

  Første gang at bilerne med det nye logo kan ses live, vil være på Paris Motorshow i oktober 2022.

   

  Anbefalede artikler