logo

Brødrene Dahl melder klar til Kloakmessen 2018

 

Brødrene Dahl deltager i Kloakmessen, der finder sted i Fredericias messecenter den 25.-26. januar. På messen kan fagfolk fra hele branchen bl.a. opleve Danmarksmesterskaberne i kloakarbejde og få en uforpligtende snak med en af grossistens mange specialister.

Den 25. og 26. januar danner Fredericias messecenter endnu engang rammen om Kloakmessen, der bliver afholdt hvert andet år, og som satte rekord i 2016 med besøg fra 2.855 fagfolk fra hele branchen. Blandt messens udstillere er Brødrene Dahl, hvis specialister står klar til idéudveksling og samtale.

Kloakmessen er en god mulighed for at møde kollegaer fra branchen i øjenhøjde og styrke den gode relation. Vi er der for at sparre om de udfordringer, som både store og små virksomheder oplever i hverdagen. Af samme årsag har vi oprustet massivt på kloakområdet de senere år med specialister, der står klar med masser viden og lokalt kendskab, siger Flemming Nielsen, salgsdirektør i Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl har med et målrettet fokus på uddannelse og vidensdeling styrket kompetencerne inden for kloak og klimasikring internt i organisationen. I dag kan grossisten derfor tilbyde faglig rådgivning i alle faser af et projektforløb, fra udarbejdelse af tilbud til den udførende del.

Brødrene Dahl er for alle
Med 52 butikker i Danmark er Brødrene Dahl til stede landet over. Det betyder, at alle kan få rådgivning og sparring af de eksterne sælgere, som kører i lokalområderne og arbejder i kommuner og regioner.

- Vi oplever fra tid til anden, at mindre erhvervsdrivende tror, at de ikke kan få sparring og rådgivning hos os. Det er vi ærgerlige over, idet vores specialister netop er ude i lokalområderne for at tilbyde deres viden til alle med behov for den. Det vil vi også understrege på messen i år, hvor vi står klar med kaffe og lækre flødeboller til en uforpligtende snak, siger Flemming Nielsen.

Kloakmessen byder på massevis af andre arrangementer. Brødrene Dahl har selv arrangeret en konkurrence, hvor man kan vinde en B&O bluetooth højtaler. Der vil også være DM i KLOAK, hvor elever, rørlæggere og mestre i individuelle kategorier kæmper om titlen som Danmarks bedste kloakarbejder. Kåringerne af tre vindere og deres virksomheder finder sted ved messens afslutning.

 

Brødrene Dahl kan findes på stand nr. D-3204 på Kloakmessen, som foregår i Fredericias messecenter, MESSE C, d. 25. og 26. januar i tidsrummet 9-16 og 9-15.

Adgang for fagfolk er gratis ved registrering.

Om Brødrene Dahl
Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele landet samt to klimacentre i Næstved og Horsens, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimateknologier.

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555