<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bosch lancerer nye ligeslibere med 18 V-batteri til professionelle
annonce

Bosch lancerer nye ligeslibere med 18 V-batteri til professionelle

 

  • 35 pct. større effekt med børsteløs motor og kraftigt batteri
  • Fuld kontrol og den bedste brugerbeskyttelse på markedet
  • Komfortabel betjening med netværkstilslutning via Bluetooth-modul

 

Bosch lancerer nu to nye batteridrevne ligeslibere, GGS 18V-23 LC Professional og GGS 18V-23 PLC Professional, der begge også kan bruges til fræsning.

 

De batteridrevne ligeslibere er lige så kraftfulde som et elværktøj og har op til 35 pct. større effekt og op til 100 pct. længere batteritid sammenlignet med den seneste 18 V-model med 5,0 Ah-batteri.

 

Forbedringerne skyldes den nye børsteløse motor og det kraftige batteri, ProCore18V 8.0 Ah, som giver maskinerne samme styrke som et elværktøj på 1.000 watt.

 

Det smalle greb og de bare 1,4 kg gør det muligt at arbejde præcist i mange forskellige stillinger. Med værktøjernes lange spindel når de også nemt ind på steder med begrænset plads. Værktøjerne arbejder med 23.000 omdrejninger i minuttet. Desuden er de robuste og har lang levetid, selv når de bruges til krævende slibe- og fræseopgaver.

 

Fuld kontrol med omfattende brugerbeskyttelse

Ligesliberne udmærker sig ved at have den bedste brugerbeskyttelse på markedet. Begge maskiner kommer med sensorbaserede funktioner som 'Drop Control' og 'KickBack Control', som hhv. stopper motoren, hvis værktøjet tabes på gulvet, eller hvis ligesliberen blokeres.

 

'Intelligent Brake System' sørger for, at værktøjet standser inden for to sekunder efter maskinstop. Maskinen har desuden soft-start og genstartssikring.

 

GGS 18V-23 PLC Professional er udstyret med 'Protection Switch', der sikrer, at maskinen kun kører, når der trykkes på knappen. På den måde har brugeren altid fuld kontrol over maskinen.

 

Let betjening med tilslutning via Bluetooth-modul

Håndværkere kan forbinde de nye ligeslibere til deres smartphone. Soft-start kan justeres til den enkelte bruger via Bluetooth, således maskinen fx starter ekstra kontrolleret og præcist ved slibning.