logo

Bahco lancerer en hurtig og Ergonomisk rørtang

 

En nyudviklet stilleskrue med trykknap tillader, at Bahco's nye Ergo rørtænger kan justeres meget hurtigt, faktisk op til 10X hurtigere end med en almindelig stilleskrue. I stedet for at dreje stilleskruen, kan du aktivere en trykknap der herefter gør, at stilleskruen hurtigt kan køres op ad gevindet til den rigtige position. Bahco's nye rørtænger bliver fremstillet i to størrelser med en gribeevne på henholdsvis 45 og 65 millimeter. De to rørtænger har smalle, afrundede kæber for optimal tilgængelighed, selv hvor pladsen er trang. Den patenterede progressive tandform gør gribefunktionen stabil.

 
 

– Tænderne på vores nye rørtænger er vinklet for maksimal greb om emnet, siger Flemming Kyed fra Bahco i Danmark. Desuden har tænderne forskellige størrelser, mindre tænder længst inde og større tænder længst ude, for et fast greb uanset rørstørrelsen.

 

Stilleskruens trykfunktionen gør det hurtigere, at justere grebet i forhold til emnet. Der er stadig mulighed for at justere på skruen som man kender det fra vores andre rørtænger eller det kan bruge stilleskruen til finjustering.

 

Det Ergonomiske greb er designet i overensstemmelse med virksomhedens videnskabelige Ergo program. Grebet er forsynet med et behageligt to-komponent materiale og formen beskytter også brugeren mod at klemme fingrene.

 

– Vores Ergo værktøjer er baseret på et og samme princip. De er tilpasset brugeren for at reducere risikoen for arbejdsskader og samtidig udføre arbejdet på bedst mulig måde, siger Flemming Kyed. Desuden står Ergo for produktets bæredygtighed og innovation. De nye rørtænger opfylder vores høje standarder.

 

Bahco Ergo rørtang 1610 og 1620 er lavet af rustbeskyttet højtlegeret stål med induktionshærdede kæber. Ergo rørtangen 1610 320 millimeter lang og vejer 610 gram. Den større model, 1620, er 430 millimeter lang og vejer 1 105 gram.

 

De to nye rørtænger fra Bahco med den nyudviklede stilleskrue, er tilgængelige på markedet primo 2019.

 

Link til mere information om Bahco's nye Ergo rørtænger

Link til mere information om Bahco's Ergo værktøjer

 

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555