logo

ÅRETS HÅNDVÆRKER: Prisfesten er ikke kun sjov og ballade

Vinderne i 2017, ÅRETS HÅNDVÆRKER™
Foto: anmeld-haandvaerker.dk

 

Ved det prestigefyldte award show ÅRETS HÅNDVÆRKER hylder branchen kvalitet og det gode håndværk. Et meget vigtigt initiativ, der fremhæver kvalitetshåndværk og taler branchen op, lyder det fra Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri.

 

 

Prisfesten ÅRETS HÅNDVÆRKER løber af stablen den 5. april. Cirkusbygningen i København fyldes til bristepunktet, og den røde løber rulles ud, når det prestigefyldte award show samler branchen.

 

Prisfesten er tidligere blevet omtalt som ”Byggeriets Oscar-fest” med henvisning til, at arrangementet giver den gas med gallastemning, festklædte mennesker og kendisser, der kaster lidt ekstra glamour og glimmer over hele arrangementet.

 

Ikke bare sjov og ballade

Men det er faktisk ikke kun sjov og ballade det hele. Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri, er del af fagjuryen, og han tilskriver ÅRETS HÅNDVÆRKER en meget vigtig rolle i en branche, der ikke har et udelukkende godt ry:

 

- Vi kender alle sammen historierne ved middagsselskabet om en håndværker, der ikke kom til tiden eller ikke ryddede godt nok op efter sig. Og de historier skal ikke have lov til at præge den generelle opfattelse af dansk håndværk. Vi har nogle utroligt dygtige håndværkere i Danmark, som hver dag udfører gedigent kvalitetshåndværk, som yder en fantastisk kundeservice og leverer som aftalt - og mere til. Det hylder vi, når vi kårer ÅRETS HÅNDVÆRKER, lyder det fra Michael H. Nielsen, der mener, at det er en central begivenhed for hele byggebranchen.

 

Læs mere om Byggebranchens Udvikling

 

Vigtigt at fortælle de gode historier

Med eventen bliver de 23 vindere i hver deres kategori bedømt inden for fem parametre: Aftale, kommunikation, tilfredshed, oprydning og pris. Finalisterne i håndværkerdysten udvælges på baggrund af de anmeldelser, de har fået på www.anmeld-haandvaerker.dk, hvor kunder til byggeopgaver hver dag rater tusindvis af håndværksfirmaer, efter de har fået udført en opgave.

 

- Kundernes vurderinger og prisoverrækkelsen fortæller tilsammen den gode historie om, at kvalitetshåndværket i Danmark trives i bedste velgående. Det er meget vigtigt, at disse gode historier kommer frem i lyset og bliver fortalt. Derfor kan jeg kun rose og anerkende initiativtagerne bag arrangementet - de udfører et vigtigt stykke arbejde for hele branchen, og de kører et meget seriøst rating-site, siger Michael H. Nielsen.

 

Han henviser dermed til www.anmeld-haandvaerker.dk og folkene bag ÅRETS HÅNDVÆRKER. Herfra lyder det samstemmende fra Peter Birkelund:

 

- Med award showet skaber vi en god stemning og masser af hype om selve prisfesten. Men vores primære sigte er, at vi får talt alt det gode håndværk op, og at vi i lighed med andre brancher hylder kvaliteten og hylder hinanden. Dertil kan man sige, at vores rating-site i sig selv er med til at skabe bedre kvalitet, fordi de enkelte håndværksfirmaer får en masse konkret og brugbar feedback fra kunderne, som de kan bruge til at optimere deres forretning og hele tiden blive endnu bedre.

 

ÅRETS HÅNDVÆRKER løber af stablen den 5. april i Cirkusbygningen, hvor 23 vindere kåres ud af i alt 138 finalister. Finalister og pressen vil få selskab af TV-vært Emil Thorup, som er konferencier ved prisoverrækkelsen.

 

Læs mere om Fagmesser og Events

 

 

Prisoverrækkelsen streames live på Facebook – følg med her

 

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555