logo
Annonce

En skræddersyet kollega - der aldrig trykker på snoozeknappen

 

Sommerferien er over os, og det er tid til en velfortjent pause fra en hektisk hverdag.

Med sommerferien kommer tid til at lade op med familien, fixe huset eller haven – eller nyde solnedgangen i fjerne himmelstrøg. Men måske skal sommerferien også bruges til at gøre din virksomhed køreklar til efteråret? Hos Via Biler er man klar til at hjælpe dig hele vejen.

 

 

Som håndværker ved du, at din bil er dit vigtigste værktøj. Derfor skal den også indeholde alt, hvad du har brug for i dit erhverv. Dine behov og krav skifter naturligt alt efter, om du er bager, elektriker eller klejnsmed, og med Via Biler års erfaring med salg af varebiler, giver man dig professionel vejledning og rådgivning om, hvilken type bil der er den helt rigtige for dig og din virksomhed.

 

En stærk, skræddersyet kollega

Hos Via Biler er man autoriseret forhandler af de fire mærker Ford, Renault, Toyota og Dacia, der alle lever op til alle krav om driftssikkerhed. Og med erhvervsafdelinger både øst og vest for Storebælt – i Storkøbenhavn og Aarhus – leverer virksomheden biler til hele landet.

 

Driftssikker varebil fra Toyota

Toyotas varebilsprogram er kort sagt lig med pålidelighed og driftssikkerhed. Med supermodellen Proace, der er kåret til Årets Varebil i Danmark i 2017, den ultimative arbejdsbil Sportsvan og Hilux’ens råstyrke og robusthed har Toyota en varebil til ethvert erhvervsbehov - uanset din virksomheds størrelse.

 

Den populære Transit-serie fra Ford

Fords transit-serie dækker over de fire fantastiske modeller Courier, Connect, Custom og Van, som hver især opfylder ethvert behov til din varebil. Uanset, om du har brug for nem manøvrering, stor fleksibilitet, gedigen råstyrke – eller lidt af det hele, finder du det i din nye Ford Transit.

 

Bygge- & Anlægsavisen prøver Ford Transit Custom: Danmarks mest solgte varevogn har fået en ansigtsløftning

 

Varebiler fra Renault

Det stærke trekløver af Renault KANGOO, der gør det let at komme rundt, Renault TRAFIC, Renaults mest solgte varebil, og Renault MASTER med stor kapacitet og uovertruffen komfort giver dig tilsammen hundredvis af muligheder og danner et varebilsprogram, der dækker ethvert plads- og udstyrsbehov.

 

Den økonomiske Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van er en praktisk varebil, der sikrer dig den rette rummelighed til den rette pris. Dokker Van er den perfekte varebil for den nystartede iværksætter eller den travle håndværksmester, der har brug for effektive tekniske løsninger og god plads. Bilen har alt – kørekomfort, varerumsvolumen samt en dynamisk og økonomisk motor.

 

360° rundt om din nye varebil

Står du for over for en udskiftning af den gamle varebil, eller vokser virksomheden og dermed behovet for en ekstra? Uanset om du er nystartet eller veletableret virksomhed, afhænger dit valg af varebil af, hvilke behov du har som erhvervsdrivende. Via Biler Erhverv gør det nemt for dig, når du skal have ny varebil til virksomheden. Hos Via Biler Erhverv får du ikke bare en standardløsning. Gennem vores 360°-løsning skræddersyr vi alle aspekter af dit bilkøb, så det passer præcis til dine behov – og selvfølgelig til den rigtige pris.

 

Med en 360°-løsning identificerer Via Biler dine behov og rådgiver om alt fra krav til indretning, udstyr og dekoration til de praktiske aspekter omkring som eksempelvis finansiering, forsikring og ikke mindst service. Med andre ord – Via Biler gør det let!

 

Bygge- & Anlægsavisen tester Toyota Hilux sammen med Kurt Jensen og Benjamin Christensen fra entreprenørvirksomheden M.J. Eriksson: En arbejdsbil til de store byggepladser

 

 

Det rigtige udstyr

Hos Via Biler Erhverv er man totalleverandør i alt udstyr til din varebil – lige fra modulopbyggede reoler og elektronisk kørebog. Virksomheden sørger for at give dig den rette vejledning og aktuelle tilbud, så du får en skræddersyet varebil med præcis den type udstyr, du og din virksomhed har brug for.

 

Styr på økonomien med finansiering

Skal du købe eller lease din varebil? Og skal du gøre det finansielt eller operationelt? Det kan være bøvlet at hitte ud af fordele og ulemper, når der skal en bil hjem i firmagaragen. Hos Via Biler har du mulighed for at købe din nye erhvervsbil eller lease den gennem et leasingselskab.

 

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig? Via Biler står klar til at hjælpe, og man kan kontakte Via Biler Erhverv Aarhus eller Via Biler Erhverv København for rådgivning og information omkring køb og leasing.

 

 

Vær synlig i gadebilledet

Din erhvervsbil kører mange kilometer hver eneste dag og bliver set af rigtig mange mennesker. Derfor giver en dekoration af bilen stor og bred synlighed, som er værdifuld 24/7 og medvirker til at gøre din virksomhed genkendelig. Skil dig ud fra konkurrenterne med logo, foliering, speciallakering og CVR-mærkning. Via Biler samarbejder med dygtige leverandører, og virksomheden hjælper dig med at gøre dine tanker og drømme synlige i gadebilledet.

 

Forsikring - den, du håber, du ikke får brug for

Din flotte varebil er et yndet mål for svage sjæle, og en god forsikring er afgørende for trygheden i købet af din nye bil. Er du i tvivl om, hvad din forsikring skal indeholde? Så tal med Via Biler om det. Som en del af 360° løsningen tilbyder vi en attraktiv forsikringsordning, der runder alle dine behov og lader dig sove trygt om natten.

 

Læs mere om Motor og Transport

 

Service – før, under og efter dit køb

Hos Via Biler ved man, at din bil er din kørende værktøjskasse - uundværlig for dig og din forretning i en hverdag med fart på. Man følger din bil hele vejen – også når den skal til service.

 

I Via Bilers 11 bilhuse servicerer man din firma- eller varebil, så du hurtigt er videre på vejene igen. Som en del af 360°-løsningen kan du tilkøbe en lukrativ serviceaftale, der forudser alle bilens vedligeholdelsesomkostninger. Serviceaftalen indeholder alle serviceeftersyn, reparationer og udskiftninger af mekaniske dele på vores autoriserede værksteder.

 

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555