Milwaukee

 

Milwaukee er en af branchens førende producenter af slidstærkt og driftssikkert batteridrevet Heavy Duty elværktøj og tilbehør til professionelle brugere verden over.

 

Siden Milwaukee blev grundlagt i 1924, har virksomhedens været kendt for deres nyskabende og innovative produkter – som alle er udviklet og videreudviklet ud fra brugernes ønsker og behov på byggepladsen.

 

Milwaukees omdømme har siden grundlæggelsen været baseret på kvalitet og dette er fortsat drivkraften bag virksomhedens vækst den dag i dag.

 

Hos Milwaukee er Heavy Duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.

 

HEAVY DUTY NEWS

Klik på billedet og download HD News og få de seneste nyheder og tilbud fra Milwaukee!

 

  

 

 

MILWAUKEE ONE-KEY™ PRÆSENTERER LOKALISERING AF VÆRKTØJ

MILWAUKEE ONE-KEY™ PRÆSENTERER LOKALISERING AF VÆRKTØJ

Milwaukee® ONE-KEY™ er det første digitale styresystem for professionelt elværktøj. Med markedsledende værktøjselektronik kombineret med et web- og app-kontrolleret styresystem

MILWAUKEES M18 FUEL™ DYKKERPISTOLER SENDER HAMMEREN PÅ MUSEUM

MILWAUKEES M18 FUEL™ DYKKERPISTOLER SENDER HAMMEREN PÅ MUSEUM

Ved at udnytte kraften, ydelsen og driftstiden fra M18 FUEL™ -teknologien, har Milwaukee® lanceret det næste gennembrud for industrien.

Nye M18 FUEL™ værktøjer sætter branchestandarden… IGEN

Nye M18 FUEL™ værktøjer sætter branchestandarden… IGEN

Milwaukee fortsætter med at revolutionere batteridrevet Heavy Duty elværktøj med lanceringen af en ny M18 FUEL™ bore-/skruemaskine, en slagbore-/skruemaskine, en slagskruemaskine og to slagskruenøgler

MILWAUKEE MX4 DESIGNET TIL AT FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN AKKU BOREHAMMER

MILWAUKEE MX4 DESIGNET TIL AT FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN AKKU BOREHAMMER

Milwaukee® har fornøjelsen af at præsentere de nye MX4 SDS-plus hammerbor, der er designet til maksimal hastighed og præcision - med markedsledende holdbarhed.

M18 FUEL™ 1/2˝ slagskruenøgle med friktionsring

M18 FUEL™ 1/2˝ slagskruenøgle med friktionsring

Features   Milwaukee® POWERSTATE™ kulfri motor med længere motorlevetid og 20% mere kraft REDLINK PLUS™ elektronik giver den mest avancerede digitale overbelastningsbeskyttels...

M18 FUEL™ 1/4˝ Hex slagskruemaskine

M18 FUEL™ 1/4˝ Hex slagskruemaskine

Milwaukee® POWERSTATE™ kulfri motor med op til 3x længere motorlevetid og 20% mere kraft

M18 FUEL™ slagbore- /skruemaskine

M18 FUEL™ slagbore- /skruemaskine

Milwaukee fortsætter med at revolutionere batteridrevet Heavy Duty elværktøj med lanceringen af en ny M18 FUEL™ bore-/skruemaskine, en slagbore-/skruemaskine, en slagskruemaskine og to slagskruenøgler.

milwaukee

Milwaukee

For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere de bedste og mest slidstærke værktøjer til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

 

Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt. 

Kontaktinformation
Milwaukee
Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 56 55 55
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555