Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S

Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S er en del af Webasto Group, der blev grundlagt i 1901 af Wilhelm Bayer i Stockdorf nær München. Webasto er i dag blandt top 100 af verdens største leverandører til bilindustrien, og vores hovedkvarter ligger stadig i Stockdorf.

 

Hos Webasto Danmark sætter vi kvalitet og sikkerhed på dagsordenen. Vores kernekompetencer er bilvarmer løsninger, til både personbiler og erhvervskøretøjer. For at beholde vores høje kvalitetsstandard, er det nødvendigt at vi løbende optimere og effektiviserer vores processer og udnytter ressourcerne bedst muligt.

 

Fokus på sikkerhed – Webasto Bilvarmer

Hos Webasto Thermo & Comfort Danmark er et af vores fokus områder at være med til at øge sikkerheden i trafikken. Vi ved at langt de fleste ulykker sker inden for de første 15 minutter efter start, og at disse ulykker oftest skyldes dårlig udsyn. Det kan skyldes frost og sne på ruderne, men med en bilvarmer slipper du helt for at skulle skrabe is og sne af ruderne, og dermed kan du trygt sætte dig ind i en afiset og dejlig varm bil. På den måde får du den bedste start på dagen, og er med til at øge sikkerheden i trafikken.

 

Løsninger til jer

Vi har løsninger til alt fra personbiler til mindre lastbiler, om det gælder køletransport, klimaanlæg, luft- og vandvarmere. Vores systemer giver dig mulighed for at transportere temperaturfølsomme varer, såsom medicin, frugt- og grønt, lægemidler, kemikalier, maling mv. Varer der skal holdes ved en fast temperatur, kræver ofte en skræddersyet løsning, der passer præcis til jeres behov. Er ønsket at der blot skal være en behagelig temperatur i kabinen og/eller varerummet, kan vi også ordne dette.

 

Alkolås eller alkotester i firmabilen?

Udover vores varme- og køleløsninger er vi hos Webasto Danmark også distributør af Dräger alkolås og alkotester. Store virksomheder såsom Carlsberg og HCS har allerede installeret alkolås i samtlige af deres køretøjer, så de sikrer både virksomheden og medarbejderen. Alkolåsen analyserer udåndingsluften når der pustes i mundstykket, registrere den alkohol i udåndingsluften blokeres tændingen og bilen kan ikke starte.

 

Find mere information

Vores Webasto og Dräger forhandlere står altid klar til at hjælpe dig for at finde den bedste løsning til dig og din virksomhed. Ønsker du at finde din nærmeste forhandler af varme- og køleløsninger, kan du finde din forhandler her; https://www.webasto.com/dk/dealerlocator/

 

Ønsker du at læse mere om vores produkter kan du besøge www.webasto.dk eller www.alkolaas.com hvor du finder mere information om vores produkter.

 

 
Webasto på IAA: Nye løsninger til e-mobilitet

Webasto på IAA: Nye løsninger til e-mobilitet

Systempartner præsenterer højkvalitetsprodukter på IAA messen • Premiere på Webasto lade løsninger • Webasto introducere high-voltage batteri system • Præsentation af ny varme...

Tykt vintertøj i autostolen øger risikoen for de mindste

Tykt vintertøj i autostolen øger risikoen for de mindste

Vintergarderoben er med til at holde børnene varme, men når de små skal fastspændes i autostolen, kan den varme påklædning have fatale konsekvenser ved et færdselsuheld.   Køb...

Undgå en kvælende varm bil i sommerhalvåret

Undgå en kvælende varm bil i sommerhalvåret

København – 3. juni 2014 – Det lyder måske paradoksalt, at en bilvarmer kan være et effektivt våben på en varm og solskinsfuld sommerdag, men det er ikke desto mindre tilfælde...

En alkolås er med til at øge og forbedre trafiksikkerheden

En alkolås er med til at øge og forbedre trafiksikkerheden

  Fra den 1. marts 2015 er Webasto tiltrådt som ny distributør af Drägers alkolåse, som er øger og forbedrer trafiksikkerheden og sænke antallet af trafikofre.   København – 2...

Webasto

Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S

Som markedsleder er kvalitetssikring og forbedring af vores produkter, altafgørende for at beholde vores position på markedet.

 

En af de største udfordringer i bilindustrien er at reducere brændstofforbruget, skåne miljøet og mindske slitagen på motoren, samtidig er der konstant fokus på at udvikle alternative muligheder.

Kontaktinformation
Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S
Islevdalvej 180
2610 Rødovre
Tlf:+45 44 52 20 00
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555