Tscherning

Vores historie

I 1975 købte Georg Tscherning sin første gravemaskine. Udbetalingen var på 5.000 kr., og idéen var at leje sig selv og maskinen ud. Forretningen gik som smurt og snart blev det til endnu en maskine. Siden gik det slag i slag med en ny gravemaskine hvert år, og de første 18 år levede Tscherning næsten udelukkende af maskinudlejning. Men fra 1993 har Tscherning udviklet sig til også at være en af de mest anerkendte nedrivningsvirksomheder, og Tscherning har i dag nok Danmarks største kapacitet på området.

Siden sønnen Søren Tscherning indtrådte som direktør i 1997, er omfanget af anlægsopgaver blevet udvidet betragteligt. Samtidig er et af Tschernings særkender ikke mindst blevet evnen til at koordinere opgaverne, hvad enten det gælder nedrivning, anlægsopgaver eller miljøsanering. Også på miljøområdet viser Tscherning fremsynethed og har med grundig forberedelse altid været blandt de første, når nye miljøopgaver skulle løses. Det er Tscherning fortsat.

Tschernings kunder er både små og store. Men i takt med at de store er blevet større, har Tscherning løbende udviklet sig og honorerer bl.a. alle de krav, der stilles til dokumentation af arbejdets udførelse. Derfor er Tscherning en af de bedste i branchen til at styre projekter og til at sikre kvaliteten, miljøet og arbejdsmiljøet. Det mest synlige tegn på det er, at Tscherning i 2003 udviklede sit eget KMA-ledelsessystem, der i en og samme arbejdsgang opfylder kravene til tre ISO og OHSAS certificeringer m.m.

Tscherning

Tscherning

I Tscherning er vores værdier det holdningsmæssige udgangspunkt, der udstikker rammerne for alle vores aktiviteter og handlinger.

De er skabt og formet gennem tæt dialog, og på baggrund af mange års erfaringer, og vores værdier vejleder os fortsat mere end noget andet.

 

Kontaktinformation
Tscherning
Guldalderen 32
2640 Hedehusene
Tlf:+45 7020 7050
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer




Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555