Permabyg

PermaHus

PermaByg bygger moderne, komfortable økologiske huse under navnet PermaHus. Husene er karakteriset ved et meget sundt indeklima, da huset er bygget i naturlige materialer uden kemi og andet hokus pokus. Kernen i PermaHus er et præfabrikeret halmelement fra Ecococon, der giver stor designfrihed.  Energistandarden i PermaHus er BR2020, men husene kan med meget få greb leve op til PassivHus-standard. PermaHus er vores bud på en moderne familie-bolig der er til og betale og som ikke skader vores verden unødigt. Download folder om vores økologiske typehuse her.
 
resume
 
PermaHus er kendetegnet ved at have utrolig lavt CO2-aftryk. Dette opnås ved at benytte velkendte materialer fra økologisk byggeri. Herunder halm til isolering, lerpuds og ubrændte lersten og papirisolering.

Alle materialer er med til at sikre et godt indeklima og et giftfrit miljø at leve og ånde i.

 

De grundlæggende principper omkring opbygning af vægge, tag og gulve kan ses herunder:

 

Vægge:

Ydervæggene består af præfabrikerede halmelementer, der samtidig udgør den bærende
konstruktion. Halmelementerne er opbygget af et tyndt træskelet udfyldt med halm. Elementerne har ingen kuldebro og isolere derfor utrolig godt. Halmelementerne kan pudses indvendigt med ler som kan indfarves i alverdens farver. Udvendig kan elementet beklædes med træ eller pudses med kalk-mørtel.

 

Vægsystemet er fuldstændigt åndbart, og sikre dermed et sundt indeklima. Skillevægge opbygges som udgangspunkt i ubrændte lersten med lermørtel.

 

Tag:

Tagkonstruktionen opbygges som let træskelet i I-bjælker. Som undertag benyttes diffusionsåben træfiberplade, hvilket samtidig sikre at tagfladen er fri for kuldebroer. Som tagbelægning er der frit valg. Tegl, skifer, eternit, grønttag eller noget helt 5. Tagkonstruktionen isoleres med papiruld som løsfyld. Indvendig kan der beklædes med gips og/eller rørvæv med lerpuds.

 

Gulve:

PermaHus leveres i udgangspunktet med lergulv med gulvvarme. Lergulve har den store fordel at de lagre varmen meget længe, og virker som passivt solvarmelager. Lergulve er opbygget af en særlig lermørtel, der overfladebehandles med bivoks og linolie. Dette giver en rar og blød overflade, der er smuds- og vand-afvisende. Gulvet kan indfarves så man opnår en ønsket toning af gulvet.

 

Rådgivende Ingeniør
 
Hos PermaByg rådgiver indenfor alle faser af dit byggeri. Vores kompetencer retter sig særligt mod boligejere, der skal energirenovere eller bygge helt nyt.Vi påtager os alle faser af byggeriet. Fra idé til aflevering.Ydelser leveres indenfor:

 

  • Idégrundlag og indledende granskning af byggeri
  • Udfærdigelse af udbudsmateriale
  • Byggestyring og indhentning af tilbud
  • Myndighedshåndtering
  • Afleveringsforretning
  • Dokumentation af byggeri – herunder bla.:

-  Energirammeberegning

- Statisk dokumentation

- Total dokumentation af byggeri i samarbejde med underentreprenører

 
Vi er meget fleksible i forhold til kundens ønsker, så skulle du have ønsker, som ikke dækkes af ovenstående ydelser er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi helt sikkert en løsning! Vi er specialister i dokumentation af økologisk byggeri og har lavet flere samarbejder med bla. DTU/SBi omkring dokumentation og standardisering af økologisk byggeri. Se rapport oversigt her.
 
 
Halmhuset 2.0 – parat til at indtage verden

Halmhuset 2.0 – parat til at indtage verden

Økobyggeriet har gennemgået en grundig professionalisering, og henvender sig i dag til et langt bredere publikum, siger Johannes Scheibelein fra PermaByg.   Tekst af Frank Uls...

Permabyg

Permabyg

PermaByg er et rådgivende ingeniør og entreprenør firma.

 

Vi rådgiver i forbindelse med nedrivning, ombygning og renovering af eksisterende bygningsmasse. Vi rådgiver også omkring nybyggeri.

 

Kontaktinformation
Permabyg
Strandvejen 30
4180 Sorø
Tlf:+45 60138196
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555