Isuzu

NÆSTEN 100 ÅRS HISTORIE

ISUZU Motors blev grundlagt i 1922 og er dermed den ældste producent af varebiler i Japan. Organisationen er samtidig en af verdens største producenter af erhvervskøretøjer med mange års dedikation til at producere pålidelige arbejdskøretøjer, der matcher de skiftende globale standarder. Gennem sin kompromisløse tilgang til tingene har ISUZU formået at gøre sit brand verdensomspændende, og de pålidelige, økonomiske og miljøvenlige varebiler distribueres nu i 100 lande – deriblandt i Danmark. EN DEL AF NELLEMANN

ISUZU Motor Danmark A/S er et datterselskab i Nellemann koncernen og etableret i 2014. ISUZU Motor Danmark A/S har hovedsæde i Fredericia, hvor både faciliteter og støttefunktioner deles med Nellemann koncernens øvrige importselskaber. Nellemann koncernens importselskab i Fredericia beskæftiger i dag 35 ansatte. Organisationens mangeårige erfaringer med distribution af biler til både privat og erhverv er med til at tilsikre en succesfuld distribution af ISUZU i Danmark.

 

EN AF ASIENS STØRSTE PRODUCENTER AF ERHVERVSKØRETØJER

Isuzu er en af Asiens største producent af erhvervskøretøjer, der bliver bygget omkring 750 000 køretøjer om året, hvoraf halvdelen er Isuzu D-Max pickups. Næsten et århundrede med lastbil fremstillingsvirksomhed DNA er gået lige ind i Isuzu D-Max, som garanterer et køretøj med den højeste kvalitet og holdbarhed.

Med hensyn til bæreevne, brændstofforbrug, skatter, gebyrer og nu endda trække vægt, er der ingen anden pickup på markedet, der er så fuldstændig som Isuzu D-Max.

 

Vil du prøve DK’s stærkeste pickup?

Vil du prøve DK’s stærkeste pickup?

Kontakt din forhandler for at låne bilen med hjem – vi giver dig mulighed for at prøvekøre den i din hverdag. Pris fra kr. 199.990,- Ex. Moms. 2 modeller, 5 varianter, 9 farve...

Isuzu

Isuzu

ISUZUs 3 års fabriksgaranti dækker med visse undtagelser hele bilen i 3 år eller op til 100.000 km – hvad der måtte indtræffe først.

Skulle der - mod forventning - opstå fejl eller mangler i enten materialer eller fabrikation, eller opstå en nødsituation som følge af sådanne fejl, inden for 3 år efter bilen er leveret eller indenfor bilens første 100.000 km, vil et hvert autoriseret ISUZU værksted hjælpe dig uden beregning af reparationsomkostningerne.

Kontaktinformation
Isuzu
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Tlf:+45 3698 2556
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555