Bollerup Jensen

Bollerup Jensen er en dansk producent af tekniske produkter som natrium-, kalium og litiumvandglas samt sæbe- og rengøringsprodukter. Virksomheden har 16 ansatte og produktionen foregår på faciliteterne i Ådum. Produkterne afsættes såvel i Danmark som internationalt.  

 

Bollerup Jensen er en innovativ virksomhed, som arbejder målrettet med produktudvikling. Den bærende idé er at udvikle produkter, som kan erstatte miljøbelastende produkter og processer. Sammen med produktkvalitet fremhæver vores kunder høj leveringssikkerhed og fleksibilitet, som vores konkurrencefordele. Det er vigtigt for os, at vi er nemme at samarbejde med og at vi sammen skaber værdi for os og vores kunder. 

 

Udover samarbejde med vores kunder fokuserer vi på at tilknytte de bedste samarbejdspartnere i udviklingen af virksomheden.

 

Historie

Bollerup Jensen er en mindre vestjysk produktionsvirksomhed, hjemmehørende i Ådum, som udvikler og producerer natrium-, kalium-, og lithiumvandglas samt sæbe- og rengøringsprodukter.


Virksomheden blev etableret i 1935 i Tarm. I 1973 flyttede virksomheden til et nedlagt mejeri på den nuværende adresse i Aadum. På dette tidspunkt producerede virksomheden udelukkende sæbe- og rengøringsprodukter. Vandglasproduktionen blev opført i 1981, og BollerupJensen er i dag landets eneste selvstændige producent af vandglas.


I 2009 opkøbte kapitalfonden Deltaq A/S virksomheden i forbindelse med et generationsskifte. Virksomheden har med den nye ejer ændret fokus fra at være en ren produktions- og salgsvirksomhed til i højere grad også at fokusere på innovation.

 

Miljøvenlige og bæredygtige produkter

- Hos Bollerup Jensen finder du en bred vifte af sæbe-og rensningsprodukter til forskellige formål. Hvad enten du mangler rens til dine fliser, ludbehandling til gulv eller laksæbe, kan du finde det og meget andet i vores webshop.

Bollerup Jensen udvikler og producerer selv sine specialprodukter på baggrud af mange års erfaring inden for rengøringsmidler og overfladebehandlinger.

 

Vores produkter er miljøvenlige og bæredygtige, og er baseret på rene naturmaterialer, hvor miljøvenlighed, effektivitet og produktkvalitet går hånd i hånd.

 

Materiale til download

Her kan du downloade vores brochurer og sikkerhedsdatablade.

 

Brochurer og flyers
Bollerup-Jensen

Bollerup Jensen

Bollerup Jensen er en dansk producent af tekniske produkter som natrium-, kalium og litiumvandglas samt sæbe- og rengøringsprodukter. Virksomheden har 16 ansatte og produktionen foregår på faciliteterne i Ådum. Vi er en innovativ virksomhed, som arbejder målrettet medproduktudvikling. Den bærende idé er at udvikle produkter, som kan erstatte miljøbelastende produkter og processer. 

Kontaktinformation
Bollerup Jensen
Bindesbølvej 16-20
6880 Tarm
Tlf:+45 97 37 60 33
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555