BM Byggeindustri - strenge krav til kvalitet

BM Byggeindustri startede som en traditionel tømrerforretning. Firmaet har med tiden vokset sig til en mellemstor virksomhed, der også varetager både total- og hovedentrepriser og er samtidig en af de største aktører på markedet inden for præfabrikeret modulbyggeri.

 

Strenge krav til kvalitet

Når BM Byggeindustri udfører opgaver i total- eller hovedentreprise udføres der under hele byggeforløbet kvalitetskontrol af det udførte arbejde iht. gældende lovkrav, men også for at sikre, at entreprisearbejdet lever op til virksomhedens egne strenge krav om kvalitet. Der følges op på kvaliteten af det udførte arbejde ved et- og femårs gennemgang af byggeriet. Det er bl.a. her, at BM Byggeindustri vil bruge Byggeweb Capture til egenkontrol, tilsyn og mangelgennemgange. BM Byggeindustri har indgået en flerårig firmaaftale med RIB om brugen af Byggeweb Capture til registreringsopgaver på deres bygge- og renoveringsprojekter.

BM Byggeindustri arbejder inden for tre kerneområder

-       Modulbyggeri
-       Entreprise
-       Badekabiner

Fordelene ved at producere en stor del af byggeriet på forhånd og eftermontere på byggepladsen er at produktionstiden er kortere, uafhængig af vejrforhold, ingen risiko for fugt og høj kvalitet. De præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra BM Byggeindustris egen elementproduktion i Hobro. Siden 2010 har BM Byggeindustri også produceret præfabrikerede badekabiner, som leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen.

 

Om Byggeweb Capture

Byggeweb Capture er et værdifuldt værktøj til kvalitetssikring for alle udførende parter, der skal udføre kontroller og dokumentere kvaliteten og omfanget af det udførte arbejde på pladsen. Med Capture kan egenkontrol og digitale mangellister bruges konstruktivt undervejs og til sidst indgå i det samlede dokumentationsmateriale som supplement til kontrolskemaer. Byggeweb Capture giver fuldt overblik over kvalitetsprocesserne og status for hver registrering - nemt, sikkert og effektivt.