Fortsat vækst på det danske marked

Proline Danmark har siden etableringen på det danske marked i 2008, haft en opadgående lineær vækst inden for renovering af faldstammer og afløbssystemer.

proline rusten vandlås

I 2013 fik 1750 lejligheder renoveret deres faldstammer med Prolines patenterede løsning, og den store efterspørgsel har betydet, at virksomheden har ansat otte mand. Administrerende direktør Henrik Sørensen udtaler i den forbindelse:

- Efter et succesfuldt år i 2013, kan vi i Proline Danmark nu tilbyde det fulde program inden for relining af afløbssystemer, strømpeforing af afløbssystemer og relining af ventilationsskakte. Og vi starter 2014 eksplosivt med flere større og mellemstore projekter, som strækker sig over hele landet og primært i de større byer.

rusten vandlås faldstamme

Nye relinings-projekter over hele Danmark


På nuværende tidspunkt lånes to ekstra hold fra Malmø, for at kunne matche efterspørgslen. I Odense er Proline med i et større renoveringsprojekt, som underentreprenør for Blikkenslagernes Aktieselskab, hvor 340 lejligheder bl.a. skal have renoveret deres faldstammer.

I København er Proline underentreprenør for Rebo A/S, hvor 348 lejligheder relines frem til juli måned. Det næste store projekt starter op i uge 13 i Roskilde, hvor 360 lejligheder skal have nye faldstammer, som Proline forventer at blive færdige med til november.

Kontaktinformation

  • Proline Danmark ApS
  • Lunikvej 24, 2670 Greve, Høgevej 4, 7000 Fredericia
  • Tlf: 63 61 85 45
  • Web: https://proline-group.com/da
  • Email : info@proline-group.dk