Proline2

Proline søger strømpeteknikere

 

Vil du arbejde med strømpeforing af afløbssystemer og ventilationsskakte og blive en del af Proline Group?

 

Er du:

 

Håndværkertypen som prioriterer frihed under ansvar og som er god til at samarbejde i mindre teams, er dette måske lige et job for dig. Du vil arbejde tæt i samarbejde med kunden, din faste makker og projektleder, hvor ikke to dage er ens. Arbejdet vil primært foregå i og omkring Storkøbenhavn, men da vi arbejder i hele landet, kan andre arbejdssteder forekomme. Du omstiller dig gerne ved nye opgaver eller situationer. Du er en god kollega, der deler ud af din viden og har fokus på at efterlade et godt resultat. Da det meste af arbejdsdagen foregår i folks private hjem, forventer vi at du er smilende, imødekommende og servicemindet. Du har en håndværkermæssig baggrund og har erfaring inden for strømpeforingsarbejde i kloak eller faldstamme. Det er et krav du har kørekort B. Det er lige meget hvor i landet du bor nu, så længe du er indstillet på transporttid til og fra Greve og at ligge ude på hotel mandag til torsdag.

 

Det tilbyder vi:

 

Du bliver en del af et uformelt, ungt og dynamisk team i en af branchens førende virksomheder beliggende i Greve. Vi har ordnede forhold med overenskomst og gode medarbejdervilkår. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgningen:

 

Vi mangler i øjeblikket 2 mand og gerne et makkerpar, der er vant til at arbejde sammen. For yderligere information kontakt da Cem á Hólum på tlf. 27586810 eller send din ansøgning direkte til cem@proline-group.dk. Ansøgningsfristen er 1. april 2021. 

 

Vi glæder os til at møde dig.

 

Kontaktinformation

  • Proline Danmark ApS
  • Lunikvej 24, 2670 Greve, Høgevej 4, 7000 Fredericia
  • Tlf: 63 61 85 45
  • Web: https://proline-group.com/da
  • Email : info@proline-group.dk