Kundereferencer

 

Platform.as er skabt til byggeriet og er da også stormet ind i branchen, med stor succes. Mange virksomheder har allerede fået øjnene op for arbejdsplatformens fordele, i forhold til det traditionelle stillads og du kan her læse om samarbejdet med nogle af vores glade samarbejdspartnere.

 

 

Hanne Thomsen, byggeleder TL Byg

 ”TL Byg er hovedentreprenør på en større facaderenovering af tre boligblokke i Aalborg.
Her skræller vi den eksisterende facade af, monterer nye altaner og beklædning. I forbindelse med dette projekt har vi i opstartsfasen brugt hele 8 platforme, der alle er skræddersyet til den konkrete boligblok, så vi kan opnå de bedst mulige arbejdsforhold. Samarbejdet fungerer upåklageligt og når der opstår problemer er der altid hurtig respons. Jeg vil altid vælge arbejdsplatforme til de projekter, jeg byggeleder. Det er super nemt.”

 

 

 

 

 Niel Andersen, altancoach, Altan.dk a/s

 ”Hos Altan.dk leverer vi mere end 2.000 altaner årligt. Arbejdsplatformen er det vigtigste element i montagefasen og vi bruger dem i mere end 95% af vores altansager. Vi har et tæt og dagligt samarbejde med Platform.as og kender produktet særdeles godt. Som regel kan vi selv projektere platformens bredde og højde, men i særlige sager tager vi fat i Platform.as.  Platformen giver vores montører de mest optimale betingelser og sparer dem for tunge løft. Vi transportere materialer med op og affald med ned og bestiller oftest platformen med en mastekran i toppen, så vi kan rejse tunge elementer op på platformen. På den måde kan vi også montere den nye altandør direkte i dørhullet – hurtigt og effektivt. Mange af vores kunder er glade for, at de ikke skal glo på et gammelt stillads, der skygger. Platformen er i det hele taget en moderne, tidssvarende løsning og samarbejdet med Platform.as spiller bare.”

 

 

 

 

 

Valder, byggeleder, Henriksen & Madsen

 ”Vi har netop gennemført alt støbe- og murerarbejde på Maersk Drillings nye hovedkontor på Lyngby Hovedgade. Til den type facadeopgave bruger vi altid arbejdsplatforme med et murerkonsol, fordi det optimerer produktionstiden og arbejdsstillingen. Vi kan nøjes med at bruge en arbejdsmand til 3 murere og derved sparer vi næsten en murerarbejdsmand. Det klassiske stillads giver alt for meget arbejde og bøvl og giver desuden murerne rygproblemer.

 

Sammen med Platform.as besigtiger vi pladsen og aftaler præcist højde og bredde på platformen i forhold til bygningen, Der er ikke to platforme, der er ens. I Lyngby brugte vi platforme i 13,5 meters bredde. Vi er fuldt ud tilfredse med det, som Platform.as leverer. Det er bare i orden, som vi siger i Jylland.”