SKABT TIL BYGGERIET

 

 

Platform er en dynamisk, serviceorienteret virksomhed, der projekterer og udlejer arbejdsplatforme til byggeriet i hele landet.

 

Vi lever af at servicere byggevirksomheder og det er vores mål at give alle en optimal oplevelse af service, tryghed og effektivitet. En tydelig og indarbejdet proces gør os i stand til at levere den samme høje kvalitet til hver enkelt byggesag.

 

I det store perspektiv ønsker vi at skabe mere innovative løsninger til byggeriet for at understøtte et bedre arbejdsmiljø og mere effektive arbejdsgange.
Arbejdsplatforme erstatter det klassiske stillads og kan anvendes til et utal af byggeopgaver:

 

MURERARBJEDE

Giv murerne et godt arbejdsmiljø og der lægges flere sten i timen. Platformen følger murerens rytme. Derved undgås unødvendige stræk, buk og skæve arbejdsstillinger. Fugearbejde, udkradsning og reparation udføres også mere effektivt.

 

FACEDERENOVERING

Vælg en effektiv erstatning for det traditionelle stillads. Med en platform arbejdes der altid i den rigtige højde. Der er plads til materialer, og værktøj er altid lige ved hånden. Undgå de mange stilladsdæk, den besværlige materialehåndtering og øg produktiviteten.
Platformen er hurtig, sikker og effektiv.

 

MONTERING AF ALTANER

Skift højde og arbejdsposition uden besvær. Platformen er ideel til montage af altaner og andre facadeelementer. I monteringsfasen arbejdes der i flere forskellige højder. Platformen følger med, og den store løftekapacitet betyder, at selv meget tunge altanbunde uden problemer kan monteres fra platformen. Platformen er svaret, når der kræves en fleksibel og smidig montage.

 

VINDUESUDSKIFTNING

Alt på én og samme platform. Koordinering af mandskab, materialer og værktøj følger med både tidsplanen og platformen fra vinduesfag til vinduesfag. Intet skal “bakses” op på stilladset eller “kranes op” – alt pakkes på samme platform og køres op til montagestedet i én og samme proces. De gamle vinduer og døre kommer med ned igen, når der rykkes til næste montagested. Vi gør tungt arbejde let.