Oras partner op med Garmin Challenge Herning og støtter det danske mellemdistance mesterskab i Herning i 2018

Når det store triatlonevent i Herning løber af stablen i juni, har Oras pakket en række nye wellness-brusere i kufferten, så de udøvende atleter kan blive forkælet med vandterapi efter løbet. Oras er pionerer indenfor udvikling af elektroniske armaturer og arbejder efter devisen, at det skal være nemt at bruge vand på en bæredygtig måde. Derfor er matchet med Garmin Challenge Herning noget, der passer Oras godt. ”Som firma ønsker vi, at være medvirkende til, at gøre folks liv bedre. Vi (vores produkter) er tilstede i nogle af de vigtigste og mest følelsesmæssige situationer i folks liv – også når dagens snavs skal vaskes af, efter en opslidende triatlon”, siger Maria Jensen fra Marketing hos Oras Armatur A/S.


”Vi vil gerne hjælpe folk med at få mere ud af deres liv. Vi er også tæt involveret i atleternes hverdag. Velvære er hovedtemaet for Oras’ produkter, og gennem vores produkter sigter vi efter, at forbedre folks liv, øge deres velvære og forbedre deres præstationer”, siger Maria Jensen fra Oras Armatur A/S. Garmin Challenge Herning partnerskabet er en naturlig forlængelse af samarbejdet med finske Kaisa Sali, der er triatlet i verdensklasse og Oras’ officielle brand ambassadør. Interessen for triatlon er stigende i Danmark – både fra professionelle udøvere, men også fra folk, der nyder en aktiv livsstil med masser af sport. Triatlon består af tre dele; svømning, cykling og løb – hvor den totale triatlon distance varierer alt efter hvilket type løb der er tale om. En fuld distance, består af 3,8 km svømning, 180 km cykling og et maraton løb. I Herning dystes der i på halv distance – også kaldt mellemdistance.


Oras er medsponsor af Garmin Challenge Herning og er med under hele løbet blandt andet ved depoterne undervejs. Efter løbet har atleterne mulighed for eksklusivt, at teste Oras’ nye brusersystem, Oras Esteta Wellfit, der tilbyder vandterapi med varmt og koldt vand, der hjælper på restorationen af musklerne efter et udmattende løb.


Oras har fornyet sit brand og en stor del af produktsortimentet. Et opdateret og friskt brandudtryk samt mange nye produkter så dagens lys i 2017. Det fortsætter i 2018, hvor der kommer mange nye og spændende produkter på markedet: bruserløsninger, der er udviklet til wellness i hverdagen og en række køkkenarmaturer, som har fokus på funktionalitet og design.


Garmin Challenge Herning løber af stablen 9. juni og starter med svømmedistancen på Fuglsang Sø, efterfulgt af en cykelrute, der tager atleterne gennem Herning kommune. Konkurrencen slutter af med løbedistancen, hvor målstregen ligger i hjertet af Herning.

 

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com