MILWAUKEES M18 FUEL™ DYKKERPISTOLER SENDER HAMMEREN PÅ MUSEUM

 Ved at udnytte kraften, ydelsen og driftstiden fra M18 FUEL™ -teknologien, har Milwaukee® lanceret det næste gennembrud for industrien.

 

DE NYE M18 FUEL™ DYKKERPISTOLER ER DE FØRSTE BATTERIDREVNE LØSNINGER PÅ MARKEDET MED KRAFT NOK TIL AT SKYDE DYKKERE IND I HÅRDT TRÆ UDEN AT GÅ NED I HASTIGHED OG UDEN BRUG AF GASPATRON ELLER KOMPRESSOR.

 

“Batteridrevne dykkerpistoler ikke er nye for industrien, men de eksisterende værktøjer på markedet i dag, har ikke den ydelse, som brugerne kræver, og nogle har endda brug for ekstra komponenter, som f.eks. gaspatroner for at kunne fungere,” fortæller Thomas Møller, Trade Product Manager for Milwaukee. “Da vi ikke ville gå ned i ydelsen, har vi videreudviklet vores teknologi, indtil vi kunne levere en virkelig produktivitetsforbedring og en innovativ løsning. Ved at kombinere de tre innovationer – den kulfrie POWERSTATE™motor, REDLITHIUM-ION™-batteriet og REDLINK PLUS™-elektronikken – kan de nye M18 FUEL™-dykkerpistoler levere banebrydende ydelse, lav vedligeholdelse og kan skyde op til 1200 dykkere pr. opladning på et 2.0 Ah-batteri. Det er virkelig nytænkning på området for batteriværktøjer!”

 

Som de kraftigste i klassen kan M18 FUEL™ dykkerpistolerne uafbrudt skyde dykkere ind i hårdt træ, og med “Ready to Fire” teknologien, der fuldstændig fjerner hastighedsnedgangen. En hurtigere hastighed og skudkadance øger ikke bare produktiviteten, men også en mere nøjagtig placering af sømmene – da pistolen skyder præcis når du vil.

 

Den kulfrie POWERSTATE™ motor er uden gaspatroner og uden behov for vedligeholdelse. De nye værktøjer er designet til at levere holdbarhed og pålidelighed til de mest krævende brugere med ekstrem høj ydelse. Da værktøjerne kan skyde op til 1200 dykkere på et enkelt 2.0 Ah-batteri, vil nedetiden blive reduceret væsentligt, ligesom produktiviteten vil blive øget.

 

Med et afbalanceret og ergonomisk design med reduceret størrelse, vil den professionelle bruger opleve en balance og ydelse der langt overgår de konkurrerende værktøjer på markedet i dag.

Kontaktinformation