MILWAUKEE ONE-KEY™ PRÆSENTERER LOKALISERING AF VÆRKTØJ

Milwaukee® ONE-KEY™ er det første digitale styresystem for professionelt elværktøj. Med markedsledende værktøjselektronik kombineret med et web- og app-kontrolleret styresystem, vil ONE-KEY™ give professionelle brugere et helt nyt niveau af kontrol og informationstilgængelighed. Dette vil revolutionere produktiviteten i arbejdet på og omkring byggepladsen og hjælpe til at løse brugerproblemer og frustrationer, som industrien ikke tidligere har kunnet afhjælpe.

 

Siden lanceringen af ONE-KEY™-app'en i februar 2016 har vi set en række "game-changere" – Værktøjskontrol, Værktøjsbeholdning og Værktøjsrapportering – der alle har til formål at gøre arbejdsdagen lettere for den professionelle bruger. Nu lancerer Milwaukee® en opdatering til den gratis app med en kæmpe branchenyhed – værktøjslokalisering, dvs. sporing af forsvundet værktøj.

 

 

 

I FEBRUAR LANCEREDE MILWAUKEE® VÆRKTØJS-KONTROL, VÆRKTØJSBEHOLDNING OG VÆRKTØJS-RAPPORTERING. NU ER NÆSTE DEL KLAR – LOKALISERING AF VÆRKTØJ MED ONE-KEY™ APP’EN, SÅ BRUGEREN LET KAN FINDE VÆRKTØJ DER ER BLEVET VÆK.

 

Denne værktøjssporing giver fuld synlighed over, hvor Jeres ONE-KEY™-værktøjer befinder sig - på tværs af arbejdspladser og brugere. ONE-KEY™-app'en registrerer automatisk, hvornår den sidst var inden for 30 m fra dit værktøj, så du hurtigt og nemt kan finde manglende værktøj. ONE-KEY™ værktøjslokalisering er den første app med denne teknologi indbygget i værktøjet og er en gratis og brugervenlig platform, der kan holde virtuelt øje med tingene, når du ikke selv kan.
Men hvordan fungerer den så?

 

 

  • ONE-KEY™-app'en sporer alt kompatibelt værktøj inden for 30 meter fra din telefon. Eftersom funktionen er indbygget i værktøjet og ikke i batteriet, kan alt værktøj spores, også når batteriet ikke er opladet eller tilsluttet.

 

  • ONE-KEY™-app'en husker automatisk, hvornår den sidst var i nærheden af dit værktøj. Hvis du glemmer et stykke værktøj, kan du tjekke app'en for nemt at finde, hvornår og hvor du sidst var inden for 30 meter fra det.

 

  • Hvis du har mistet et stykke værktøj, kan du udvide søgningen til alle, som har ONE-KEY™-app'en. Hvis du vælger denne funktion, vil du modtage en sms eller e-mail med en opdateret position, når en telefon med ONE-KEY™-app'en er inden for 30 m fra dit værktøj.

 

 

Værktøjslokalisering udnytter enhedens sporingsteknologi for at levere ’her og nu’-opdateringer om værktøjets lokation, overalt hvor ONE-KEY™-app'en findes.

 

Opdatering af Milwaukee® ONE-KEY™-app'en er tilgængelig til computere via vores website på www.milwaukeetool.dk/ONE-KEY eller som mobil-app til android- og iOS-smartphones.

 

Få yderligere information om Milwaukee ONE-KEY™, eller find den nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation