NYE STILRENE SERIER TIL VEJ- OG PARKBELYSNING

Annonce

NYE STILRENE SERIER TIL VEJ- OG PARKBELYSNING

 

LED-TEK introducerer nu to nye serier af parklamper og vejarmaturer, der betyder strømbesparelser og ingen vedligehold.

 

Mange af landets kommuner har allerede set lyset og er begyndt at implementere LED-lys til veje, parker og stisystemer. Og de to nye serier, som LED-TEK nu kan levere, giver en række klare fordele til området.

 

 

 

 

 

Stilrene parklamper og vejarmaturer med styring

- Det er en ny serie af hhv. vejarmaturer fra 30-150W og en serie parklamper fra 30-120W. Parklamperne kommer i et meget enkelt og stilrent design, og de fungerer typisk med almindelig tænd/sluk-automatik. Både Vejarmaturerne og parklamperne kan dog grundlæggende styres på tre forskellige måder, fortæller partner Bo Lindby fra LED-TEK og uddyber:

 

Se udvalg af vej- og parklamper her

 

- De kan enten styres ved almindelig tænd/sluk-funktion med en spredning, der følger vejen. I den mest simple udgave styrer hver enkelt vejlampe sig selv. Typisk ved fuld styrke, når det bliver mørkt, derefter ned til omkring 50 %, og så op på et højere niveau om morgenen og slukning ved normal dagslysstyrke. Hver lampe har sin egen intelligens, strømforbruget reduceres til et minimum, og LED er i sig selv en belysningsform uden vedligehold og med en lang levetid.

 

Vejarmaturerne kan også styres via wireless-kontrol til en strækning af vejlamper, hvor den første lampe styrer, og så følger de øvrige med. Og der kan i princippet kobles lige så mange ”slaver” på som ønsket. Endelig kan hver enkelt lampe styres for sig selv.

 

LED-lys vinder indpas

LED-lys er derfor også for alvor ved at vinde indpas som belysningskilde i landets kommuner, som det er tilfældet på Bornholm, hvor LED-TEK har installeret LED-lys på en lang række skoler og andre kommunale bygninger. Det er relativt nyt for LED-TEK at udføre LED-belysning til veje, parker og stier. Der er dog allerede sat LED-lys op til park- og stisystemer, og der forventes stigende efterspørgsel til veje, parker og stier i de kommende år, da LED-belysning både er en bæredygtig og økonomisk fornuftig løsning også i kommunalt og offentligt regi.

led-tek

LED-TEK A/S

Kontaktinformation
LED-TEK A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Tlf:7384 1100
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555