Større tryghed og mindre energi med intelligent LED

Annonce

Større tryghed og mindre energi med intelligent LED

Det er efterhånden velkendt, at LED-belysning både er en bæredygtig og økonomisk fornuftig løsning. Samtidig vinder mere intelligent, energibesparende og tryghedsskabende LED-belysning nu frem.

Tekst af Rune H. Jensen

Østjyske LED-TEK har i en længere årrække været en pioner på området for bæredygtig LED-belysning. Nu tager virksomheden endnu et skridt på forkant med udviklingen med lanceringen af en ny serie LED væg- og loftslamper til bl.a. projektmarkedet. Serien formår at kombinere miljørigtighed, høj fleksibilitet og hurtig og nem programmering og installation. Fordelene er desuden åbenlyse i forhold til både energi og tryghed.

Læs mere om Belysning


Intelligent LED er vejen frem

- I dag er man blevet mere opmærksomme på både at skabe tryghed og samtidig optimere energiforbruget i f.eks. parkeringskældre og trappeopgange. Der er ingen grund til at bruge mere strøm end nødvendigt, og denne serie kan bl.a. lyse konstant, men for lavere styrke, og så blænde op automatisk, når nogen kommer ind. Den sparer dermed både strøm og giver større tryghed for brugerne, og det er vejen frem, fortæller teknisk direktør fra LED-TEK, Bo Lindby.


Den nye LED-400 og 410-serie fra LED-TEK kan finde anvendelse såvel indendørs som udendørs, og den er karakteriseret ved sit intelligente styringssystem og en lang række finesser såsom trådløs kommunikation, batteri-backup, master-/slavestyring, integreret smart sensor og 10-30 % dæmpning. Og så er de produceret i et tidssvarende og enkelt design med nem montering og betjening.

Bæredygtige og tryghedsskabende lamper

- Det er lamper af rigtig høj kvalitet, og vi tillader os at kalde dem intelligente lamper, fordi de giver en række nye muligheder for styring og for at få dem til at kommunikere med hinanden. De er velegnede til f.eks. boligforeninger og til både nybyggeri og renoveringer. Her går intelligens, bæredygtighed og fleksibilitet virkelig op i en højere enhed, supplerer Steen Svendsen, adm. direktør hos LED-TEK.

Til serien hører desuden den såkaldte LED-650 til intelligent områdebelysning. Det er avancerede industriarmaturer med samme fleksible programmeringssystem til anvendelse i f.eks. P-huse, lagerhaller og kølerum. Endelig kan serien også fås med nødbelysning med indbygget back up, der kan lyse i timevis, hvis strømmen går i en bygning. LED-400 og 410 kommer i hvid, grå og sort farve i robust IK10-udførelse med en forventet brændetid på 50.000 timer og repræsenterer overordnet en bæredygtig, energibesparende og mere tryghedsskabende LED-belysningsløsning. 

led-tek

LED-TEK A/S

Kontaktinformation
LED-TEK A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Tlf:7384 1100
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555