Et-lags tagbelægning giver fordele for tømrerfirmaer

Anders Andersen a/s fra Hanstholm har netop anvendt Isola Mestertekk på en større dagligvarebutik i Slagelse, og i tømrerfirmaet er man meget tilfredse med muligheden for selv at varetage tagentreprisen og herved selv håndtere lukningen af bygningen.
 
I dagens marked er det vigtigere end nogensinde at kunne give det helt skarpe tilbud. Thomas Olesen er indehaver af tømrerfirmaet Anders Andersen, der står for alle typer af opgaver fra boliger, børnehaver og erhvervslokaler til renoveringsprojekter og tilbygninger. I virksomheden arbejder man over hele landet, og man har fokus på at skræddersy sine tilbud til den enkelte kunde og herved ramme de individuelle behov og ønsker bedst muligt.
 
- Jeg blev i sin tid kontaktet af hovedentreprenøren på projektet, og her var der en bygherre, som var interesseret i at minimere byggeomkostningerne. Derfor foreslog jeg at bruge Isola Mestertekk, der som 1-lags tagbelægning giver en anselige besparelser på et stort projekt som en dagligvarebutik, fortæller Thomas Olsen og fortsætter:  
 
- I forhold til at bruge en tagleverandørs standardløsning, hvor de selv skal stå for montagen, så giver det os muligheden for at udvide vores arbejdsområde. Alt det, vi overhovedet kan klare selv, vil vi gerne selv stå for. Herved undergår vi at skulle vente på tagmanden, inden vi kan komme videre, ligesom vi kan lukke af med det samme, så bygningen ikke står åben længe. Vi har lavet en hel del Mestertekk-projekter siden, og vi tænker den løsning ind overalt, hvor det er muligt.
 
Find yderligere produktinformation om Isola Mestertekk inkl. referencer, downloadsektion, monteringsvideo mv.
 

Fokus på service

Isola Mestertekk er et moderne et-lags tagbelægning beregnet til skrå og flade tag. Løsningen kan lægges på alle almindelige underlag af træbaseret produkter, letbeton eller varmeisolerende plader. Thomas Olesen fremhæver Isolas service i forbindelse med projektet, og han udtaler:
 
 - Jeg mødte Isolas distriktschef Roald Sølager på en byggemesse, hvor vi havde en rigtig god dialog, og han har været meget behjælpelig gennem hele forløbet. Vi havde 2 mand på kursus hos Isola, så de blev opdateret på montagen, og Roald var med til at fortælle og demonstrere, da vi startede op på pladsen. Der har bestemt været fin opbakning.  
 
I den forbindelse er det værd at nævne, at Isola netop har udvidet medarbejderstaben med John Herstal, der er startet som distriktschef med ansvar for Sjælland. John har en fortid i DLH Danmark og er et velkendt ansigt inden for byggebranchen.  
 
Isola Mestertekk produceres i Norge til nordiske forhold, og færdigt monteret udgør belægningen et sammenhængende stærkt og tæt lag, som tåler stillestående vand under højt tryk. Mestertekk er anvendt på over 20 mio. m² tage over hele Norden.