Udstillerne er klar til Building Green!

1. & 2. november afholdes Building Green messen for 7. gang i Forum, København. Over 150 udstillere vil stå klar til at vise deres bæredygtige- og energieffektive løsninger.

Building Green er Danmarks største event for bæredygtige og energieffektive bygninger.

Samlet på ét sted bliver du præsenteret for løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energiforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden hvorpå de er produceret ved eller deres funktion. En spændende udstilling kombineret med et aktuelt konference- og seminarprogram giver dig ny faglig inspiration til arbejdet med bæredygtige og energieffektive bygninger.

Til gavn for dig, økonomien og klimaet!
Bygninger er en af de største energiforbrugere i samfundet og tegner sig for 40 pct. af energiforbruget i Danmark så der er god grund til at komme i gang. Grønne og bæredygtige bygninger bør være en selvfølge og er en forudsætning for at nå de ambitiøse, men mulige målsætninger om en markant reduktion af både energiforbruget og af CO2-udledningen.

Udstillere 2017
Fokus er, at alle udstillede løsninger medvirker til minimering af ressource -og energiforbruget enten ved måden hvorpå de er produceret ved eller deres funktion.
Se den samlede liste over alle udstillere her!

Building Green har et stort fagligt program, se hele programmet her!

Du kan gratis tilmelde dig Building Green - Tilmeld dig nu og undgå køen i døren.

Vi ses!

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu