10 fods container

Kontakt BOXIT og lej en isoleret 10 fods container, når du har brug for at opbevare byggematerialer og andet fugtfølsomt i de kolde vintermåneder. Containernes isolering sikrer mod kondensdannelse, og derfor er den isolerede container den oplagte løsning, når du skal opmagasinere cement, byggematerialer, maskiner eller lignende. Ved renoveringsopgaver er en isoleret 10 fods container også optimal til møbelopbevaring. 10 fods containeren kan også lejes som en almindelig usioleret skibscontainer.

 

10 fods containeren kan b.la. anvendes til følgende formål:

 

  • Mobilt værksted
  • Midlertidig opbevaring af byggematerialer eller lignende
  • Opbevaring af fugtfølsomme emner
  • Ekstra lagerplads når jeres virksomhed har vokseværk
  • Akut ekstra plads der ingen byggetilladelse kræver

 


Hurtig levering af containere

BOXITs containerudlejning er landsdækkende, og vi leverer din container i løbet af kun 1-3 dage og placerer den, hvor du ønsker det. Vi har egne biler og samarbejder med lokale vognmænd over hele landet, så BOXITs containere er aldrig langt fra dig. Med vores mere end 5.300 containere og mange flere på vej, er der altid en container til dig. Udover hurtig levering har vi også hurtig afhentning, når dit behov for en container ophører eller du får behov for en større container.


Containerleje til lavpris

Hos BOXIT lægger vi vægt på at være samarbejdspartner, du kan regne med. Derfor har vi igen skjulte gebyrer, og vi har nogle af landets billigste priser for udlejning af containere. Vores prissystem er enkelt og let at gennemskue. F.eks. er aflæsning og pålæsning samt transport inkluderet i prisen du betaler for leje, så du får ingen ubehagelig tillæg eller andre overraskelser. Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for dig og dette gør vi med gennemsigtighed samt kort og fleksibel opsigelse. 


Udvid pladsen med en containerløsning

Har du brug for mere lagerplads eller andet? I stedet for at bygge til kan du med stor fordel overveje at leje en isoleret container i stedet. På den måde kan du lynhurtigt få den ekstra plads, I mangler. Samtidig kan du hurtigt fjerne containeren igen, hvis behovet for ekstra plads ændrer sig, eller udvide med en eller flere yderligere containere. Isolerer du din container får du mulighed for at vælge mellem forskellige typer af el-pakker. Dette gør det muligt for dig både at få lys og varme, hvis du påtænker at bruge containeren som værksted eller pakkerum. Med containerløsningen slipper du for en masse administrativt bøvl med byggetilladelser og myndighedsgodkendelser. Du kan udvide i løbet af få arbejdsdage og til en langt lavere pris, end hvis du bygger til. BOXIT har containerne i høj kvalitet, der egner sig, og udover at du kan leje vores 10 fods containere kan også leje både 20 og 40 fods containere hos os. 

 

Læs mere om leje af vores 10 fods containere.

Du kan kontakte BOXIT på E-mail: container@boxit.dk eller på tlf.: 70 70 17 90.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation