BOXIT Container: Containere til salg

Skal du bruge en container i en længere periode eller som permanent løsning, er der mulighed for at købe den hos BOXIT. Det er nemlig ikke kun udlejning BOXIT råder over, er behovet for ekstra opbevaring permanent kan det være en fordel at købe containeren.  


Hos BOXIT Container finder du flere størrelser af containere til salg. Blandt andet standardcontainere på 10, 20 og 40 fod. Ønsker du derimod en special container er det muligt, at få den skræddersyet på kort tid sådan at den matcher dine behov.

 

 

 

 

 

Køb af container kan b.la. anvendes til følgende formål:

 

  • Permanent behov for ekstra opbevaring med fordelene ved at have en container
  • Special designet containerløsning
  • Salgscontainer i din virksomheds ånd
  • Hvis isoleret, mulighed for el-pakke og dermed ophold i containeren

 

 

Specialindrettet container

Ønsker du at købe en isoleret eller en specialindrettet container er der mange forskellige muligheder. Da containeren kan indrettes præcist efter dine ønsker, er det kun fantasien der sætter grænser. Ved køb af en isoleret container kan du få leveret containere med 240 V elinstallation, varmepanel og stik til lysarmaturer. Dette muliggør ophold af længere tid i containeren.

 

Containerne kan leveres til alle brofaste adresser i hele Danmark til nogen af Danmarks billigste leveringspriser. Der er ingen skjulte gebyr og transport er inkluderet i salgsprisen.
 
Du køber fabriksnye containere når du handler hos BOXIT. Salgscontainerne er bygget efter ISO 1CC type steel dry cargo standarden. Der er et tykkere lag maling på containerne end der er på normale standardcontainere, hvilket sikrer at containeren holder sig pæn i længere tid.

 

 

Salg af tilbehør

Mangler du ramper, reoler, containerlåse, byggepladshegn mm. kan alt dette købes som ekstra tilpasset tilbehør direkte fra BOXIT. Udover det fysiske tilbehør tilbyder BOXIT også diverse tilkøb i forbindelse med forsikring, pladsleje, SMS-service, kran assistance osv. 

 


Du kan læse mere om salg af containere på https://www.boxit.dk/container-salg hvor du blandt andet kan finde størrelser og rumfang på de forskellige containere.

 

 

Læs mere om vores køb af container.

 

Du kan kontakte BOXIT på E-mail: container@boxit.dk eller på tlf.: 70 70 17 90.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

1

Kontaktinformation